facebook  ДДСО

 
Новини
14-02-2013 11:35 | Переглядів: 108

На Київщині працівники ВДАІ проводять профілактику незаконного заволодіння транспортними засобами

Працівники державної автомобільної інспекції Броварського міськвідділу міліції звертаються до всіх водіїв автотранспорту бути обережними, адже незаконне заволодіння транспортними засобами набуває загрозливої популярності.

За словами інспектора з профілактики руху відділення Державної автомобільної інспекції Броварського міськвідділу міліції Михайла Арутюняна, лише з початку року на території району зареєстровано 8 злочинів, пов’язаних із незаконним заволодінням транспортними засобами, з яких розкрито 2. У більшості випадків зловмисники викрадають автомобілі вітчизняного виробництва та іноді крадії зазіхають і на легковики іноземного виробництва. З метою профілактики та попередження фактів незаконних заволодінь транспортними засобами співробітниками Державтоінспекції постійно проводиться обстеження ремонтних майстерень, автостоянок, гаражних кооперативів щодо виявлення викраденого автотранспорту та його розукомплектування.

Правоохоронці звертаються до місцевих жителів, щоб уникнути викрадення не використовуйте для зберігання Вашого транспортного засобу в нічний час доби неосвітлені, недоступні для огляду місця, не залишайте на тривалий час без нагляду автомобілів в місцях великого скупчення транспорту і сторонніх громадян. Обов’язково обладнайте автомобіль охоронною авто сигналізацією, ніколи не залишайте в салоні особистих документів і документів на автомобіль.

Пам’ятайте, що розкриття угонів в більшій мірі залежить від господаря автомобіля. Адже чим швидше громадяни звернуться до працівників міліції, тим швидше будуть зорієнтовані наряди правоохоронців, і у злочинців буде менше шансів вивезти транспортний засіб за межі міста чи області.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera