facebook  ДДСО

 
Новини
18-02-2013 11:46 | Переглядів: 210

Операція «Візит» є налагодженням взаємозв’язку дільничних з місцевими жителями

Дільничний – це народний міліціонер, якого люди мають знати, довіряти і співпрацювати з ним. Робота дільничного інспектора досить складна. Майже кожен громадянин опинявся в ситуації, коли потрібно було звернутись за допомогою до нього. Саме він, як універсальний міліціонер, входить в кожну сім'ю, вивчає проблеми людей, у межах своєї компетенції вирішує їх та намагається допомогти.

Дільничні інспектори міліції - це люди, які постійно на виду, працюють з раннього ранку до пізнього вечора, практично без вихідних, щодня спілкуються з населенням і дуже часто в одній особі поєднують і слідчого, і оперативника, і психолога, і соціолога. Прийом заяв, скарг, повідомлень, їх розгляд і ухвалення по них рішень – це тільки мала частина обов’язків, покладених на них. Їх обов’язки – попередження та припинення адміністративних правопорушень, розкриття злочинів, скоєних на території обслуговування.

На сьогодні на території міста Біла Церква та Білоцерківського району проходять профілактичні заходи під умовною назвою «Візит». Дільничні інспектори міліції вже відвідали 80 відсотків від загальної кількості помешкань громадян та вручили їм візитки «Ваш дільничний», в яких були зазначені всі дані дільничного інспектора, який відповідає за дану територію. Для проведення заходів, також, залучалися курсанти вищих навчальних закладів МВС України та члени громадського формування «Комітет громадської безпеки».

На думку правоохоронців подібні заходи допоможуть налагодити взаємозв'язки з місцевими жителями та надасть змогу правоохоронцям попереджувати скоєння злочинів. Так, за час операції дільничні інспектори міліції встановили 15 осіб, які вчинили кримінальні правопорушення.

Люди з вдячністю і гордістю відгукувались про своїх дільничних, відзначаючи їх професіоналізм, порядність та доброзичливість. А це і є вищою оцінкою роботи – коли про тебе кажуть гарні слова і дякують за роботу. Тож, довіра народу, щира вдячність громадян є найвищою оцінкою діяльності інспекторів міліції і міліції в цілому.

 

Тетяна Гадомська, спеціаліст по взаємодії з громадськістю Білоцерківського МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera