facebook  ДДСО

 
Новини
22-02-2013 12:00 | Переглядів: 224

Міліціонерів привітали з Днем захисника Вітчизни

Сьогодні в приміщенні Головного управління міліції Київщини відбулися урочистості, присвячені Дню захисника Вітчизни. Від імені колегії присутніх привітали начальник ГУ МВС України в Київській області Валерій Мазан, голова Міжнародна поліцейської асоціації Андрій Василишин та голова генеральної дирекції рейтингу "Золота Фортуна" Дмитро Акімов.

 

За словами Валерія Борисовича Мазана, подвиги захисників Вітчизни – це та велична правда історії, яку не спотворити і не перекреслити жодними змінами у сучасному мінливому світі. Це постійна школа виховання молоді, яка присвятила себе військовій професії і служить справі збереження миру в своїй країні та далеко за її межами. Це взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу.

Крім цього Валерій Мазан зазначив, що традицією в День захисника Вітчизни прийнято вітати чоловіків, але це частково свято і жінок, тих жінок, які присвятили своє життя служінню Батьківщині.

Сьогоднішньому ж поколінню правоохоронців та їхнім сім’ям побажали здоров’я, звершення мрій та незламної волі. Найкращі міліціонери та ветерани області на честь свята від імені начальника главку, обласної ради, міжнародної поліцейської асоціації, генеральної дирекції рейтингу "Золота Фортуна" та профспілки атестованих працівників міліції Київщини були нагороджені почесними грамотами, відзнаками та цінними подаркунками.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera