facebook  ДДСО

 
Новини
25-02-2013 12:41 | Переглядів: 124

В Обухівському районі пенсіонер намагався застрелити співмешканку після чого застрелився сам

Днями, до чергової частини Обухівського райвідділу міліції ГУМВС України в Київській області від чергового лікаря центральної районної лікарні надійшло повідомлення про те, що до них доставлено із вогнепальним пораненням 33-річну жительку міста Українка.

За місцем проживання постраждалої було направлено слідчо-оперативну групу, яка виявила на місці події тіло 68-річного власника квартири з вогнепальним пораненням грудної клітини.

З’ясувалося, що трагедія сталася на ґрунті побутової сварки. Пенсіонер приревнував свою кохану та вирішив розв’язати конфлікт за допомогою пістолета, вистріливши їй у голову. Поранена співмешканка вискочила з квартири і попросила допомоги у сусіда, який визвав швидку. В цей час в квартирі пролунав ще один вистріл, як з’ясувалося другу кулю господар випустив собі у груди. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер на місці події, а жінку госпіталізовано до центральної районної лікарні.

На місці події правоохоронці вилучили речові докази, зокрема, пістолет.

За даним фактом слідчим відділом Обухівського райвідділу міліції ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.3 ст.15 та ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera