facebook  ДДСО

 
Новини
26-02-2013 11:27 | Переглядів: 106

В Макарівському районі затримано водія, який скоїв наїзд на пішохода та втік з місця пригоди

На превеликий жаль повідомлення про дорожньо-транспортні пригоди за участю водіїв, які зникли з місця аварії до Управління ДАІ надходять постійно. Лише з початку року зареєстровано 11 таких випадків. В переважній більшості наїзди скоюються водіями, що керують транспортом у нетверезому стані. А найстрашніше те, що після скоєного водій втікає, а людина залишається помирати на дорозі.

Один з таких випадків стався днями в селі Осикове Макарівського району. Невідомий водій, керуючи автомобілем ВАЗ, скоїв наїзд на чоловіка, який рухався по узбіччю. Потужний удар почули двоє місцевих жителів, але не звернули уваги, оскільки подумали, що автомобіль потрапив у яму. Свідки побачили, що автомобіль трохи проїхав та зупинився. Водій вийшовши з нього, нахилився та щось робив біля автомобіля. Через кілька хвилин ВАЗ на великій швидкості поїхав у невідомому напрямку. Згодом, тіло пішохода виявив місцевий житель, який і повідомив у міліцію. 

В результаті оперативно-розшукових заходів працівники ДАІ за гарячими слідами в селі Лишня знайшли автомобіль та затримали 33-річного водія. Як пояснив затриманий, рухаючись в темний час доби не побачив пішохода та скоїв на нього наїзд, зупинився та, злякавшись відповідальності, втік з місця пригоди. Горе-водій в скоєному зізнався, але життя пішоходу вже не повернути.

За даним фактом слідчим відділом Макарівського райвідділу міліції ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст. 286 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Досудове слідство триває.

Управління ДАІ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera