facebook  ДДСО

 
Новини
27-02-2013 09:41 | Переглядів: 100

Про стан вулично-шляхової мережі Київщини

За останній місяць на території Київської області, як і в цілому всієї Держави значно погіршився стан вулично-шляхової мережі. Основною причиною є те, що в цьому році в зимовий період часу ставалося багато різких змін температури з «мінуса» на «плюс». Також на протязі минулого року велику шкоду покриттю завдали вантажні автомобілі, водії яких часто не дотримувались необхідних норм та стандартів перевезення великовантажних грузів.

Проаналізувавши ситуацію, яка склалася на автошляхах Київщини, Управлінням ДАІ спільно з зацікавленими організаціями було проведено додаткове обстеження автомобільних доріг області, по результатах якого, було заплановано у найкоротший термін часу провести ямковий ремонт автодоріг. В свою чергу для активізації роботи працівниками Державтоінспекції Київської області після проведення додаткового обстеження було видано 66 вимог дорожньо-комунальним організаціям, щодо ліквідації ямковості на дорогах. Складено 20 протоколів на керівників даних організацій. Зокрема направлено 20 інформацій до органів місцевої влади та 12- до прокуратури. Завдяки вжитим заходам за минулий тиждень було ліквідовано 9579 метрів квадратних зруйнованого дорожнього покриття.

На наступному тижні службою автомобільних доріг Київської області заплановано відремонтувати ще 5 кілометрів автомобільних доріг державного значення. Переважна частина робіт буде проведена на автошляхах Київ-Одеса, Київ - Чернігів та ПСО м. Києва. Також на наступному тижні заплановано зустрічі працівників ДАІ з керівниками організацій та підприємств Київської області, які займаються вантажними перевезеннями. Метою зустрічей буде додаткове нагадування та роз’яснення їм, існуючих норм та стандартів перевезень великовантажних грузів. 

Враховуючи численні роботи, які здійснюються на автодорогах Київщини, Державтоінспекція звертається до водіїв з проханням бути уважними, дотримуйтесь вимог дорожніх знаків та особливу увагу звертайте на тимчасово встановлені знаки.

Сектор профілактичної роботи УДАІ В Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera