facebook  ДДСО

 
Новини
06-02-2013 14:41 | Переглядів: 145
На Київщині сварка між чоловіками закінчилася стріляниною
У селі Велика Димерка Броварського району між чоловіками виникла сварка, яка переросла в бійку, а закінчилася стріляниною. До чергової частини Броварського міськвідділу міліції надійшло телефонне повідомлення від чергової медсестри приймального відділення центральної районної лікарні. Працівниця медичного закладу повідомила, що до них доставлено 26-річного та 40-річного місцевих жителів з численними тілесними ушкодженнями. 
 
06-02-2013 12:23 | Переглядів: 191
Один день з дільничним інспектором міліції
Напевно, нелегко найти серед служб і підрозділів міліції співробітників, які б віддавали роботі стільки часу, як дільничні інспектори. Міліціонери цієї служби – люди стійкі та вірні своєму покликанню, професіонали, які свою енергію та знання вкладають у розкриття злочинів, профілактику правопорушень, несуть людям справедливість, гуманність, впевненість у завтрашньому дні.
06-02-2013 10:09 | Переглядів: 120
В Броварах затримано матір з неповнолітнім сином, які у супермаркеті «забули» розплатитися за товар
В одному із торговельних центрів міста Бровари затримано 37-річну місцеву жительку з шістнадцятирічним сином, які намагалися винести іграшки на загальну суму 250 гривень. Зробити це їм не вдалося. Вони були затримані працівниками центру та співробітниками відділу служби державної охорони, котрі прибули на місце пригоди після отриманого повідомлення про спрацювання «тривожної кнопки».


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera