facebook  ДДСО

 
Новини
01-03-2013 16:11 | Переглядів: 136

Пошуки розбійників, які винесли з підприємства на Київщині 132 тисячі гривень, тривають

 Днями до чергової частини Києво-Святошинського райвідділу міліції Київщини зателефонувала касир одного з місцевих підприємств та повідомила про скоєний розбійний напад.

За п'ятнадцять хвилин на місце прибула слідчо-оперативна група. Міліція з’ясувала, що двоє нападників з поліетиленовими пакетами на головах діяли наступним чином. Один із чоловіків залишився перед входом до приміщення в бухгалтерію підприємства. Інший увірвався в середину та забрав 132 тисячі гривень, що знаходилися в касі підприємства.

На місці події кінологічний пес по слідам зловмисників дійшов до місця, де був припаркований автомобіль, на якому зникли розбійники. Наразі проводяться оперативно-розшукові заходи з метою встановлення місцезнаходження втікачів.

Відомості про кримінальне правопорушення внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування за фактом розбійного нападу на працівників підприємства за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст.187 КК України (розбій), що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років з конфіскацією майна. Процесуальне керівництво здійснює прокуратура Києво-Святошинського району. 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera