facebook  ДДСО

 
Новини
05-03-2013 15:02 | Переглядів: 185

Грабіжника, який намагався втекти від міліції через замерзлу річку, затримали

Близько десятої години вечора до чергової частини Білоцерківського МВ по телефону надійшло повідомлення від жінки про те, що невідомий вирвав у неї з рук сумку з особистими речами і втік. Вона також повідомила прикмети нападника – приблизний зріст, що був одягнений в куртку та шапку темного кольору, в якому напрямку він побіг. Оперативні чергові зареєстрували повідомлення.

Чергова частина Білоцерківського МВ обладнана моніторами на які виведено зображення з камер спостереження, розташованих по місту, а також монітор із картою-схемою міста із реєстрацією GPS навігації пристрою, який знаходиться у кожного наряду міліції. Переглянувши дану схему, оперативний черговий направив на місце події найближчі наряди міліції - групу швидкого реагування роти патрульної служби, піші патрулі, які знаходились поблизу даного району, та дільничних інспекторів міліції.

Було встановлено, що зловмисник вихопив сумку з документами та грошима, коли жінка підійшла до під’їзду свого будинку і стала шукати ключі.

В ході відпрацювання району дільничні інспектори - капітан міліції Дмитро Григоренко та молодший лейтенант міліції Віктор Трущенко разом з їх начальником Ігорем Артемчуком, побачили чоловіка, прикмети якого співпадали з особою, яка розшукується. Незнайомець, побачивши правоохоронців, став тікати. Переслідування правопорушника скидалося на марафон з перешкодами – зловмисник перестрибував забори, біг через двори приватних осель допоки не добіг до річки Рось. Коли його наздогнали працівники міліції, він кинувся навтьоки через річку. Лід був тонким, тож чолов’яга посеред річки провалився і ледве викарабкався. Не поталанило йому - на іншому березі вже чекали правоохоронці. Як з’ясувалося, грабіжник – 23-річний хлопець, який вже мав судимості за грабіж та крадіжку.

За даним фактом слідчим відділом Білоцерківського МВ ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст.186 Кримінального кодексу України (грабіж), яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років. В ході слідства, було встановлено причетність даної особи до скоєння аналогічних злочинів. Виявляється, парубок тільки й те робив, що наживався на чужому. Результат – подальше життя за ґратами.

Тетяна Гадомська,
Білоцерківський МВ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera