facebook  ДДСО

 
Новини
07-03-2013 16:17 | Переглядів: 245

У обласному міліцейському главку привітали жінок зі святом 8 Березня

У Головному управлінні МВС України в Київській області привітали жінок зі святом 8 Березня. Усіх представниць прекрасної статі, котрі заходили до будівлі главку зустрічали чоловіки-лейтенанти та дарували троянди.

Працівниць органів внутрішніх справ зі святом весни, квітів і любові привітали члени колегії і особисто начальник ГУМВС України в Київській області полковник міліції Валерій Мазан. Зі слів Валерія Борисовича, все найкраще, що може трапитися у житті людини, завжди було пов’язане із жінкою. Адже сучасні жінки не залишаються осторонь активного життя. Загострене почуття справедливості, намагання захистити скривдженого та покарати злочинця загартовують із жінок чудових захисників Закону та громадського порядку.

Начальник Головного управління зазначив, що на сьогодні в міліції Київської області працює понад тисячу прекрасних представниць, які нарівні з чоловіками борються зі злочинністю. Чимало з них несе службу у карному розшуку, слідстві, відділах дільничних інспекторів міліції, управлінні боротьби з організованою злочинністю, науково-дослідному експертно-криміналістичному центрі, у відділі охорони здоров’я, ресурсного забезпечення, паспортних відділеннях. Та де б вони не працювали, свою роботу завжди виконують на «відмінно». І підтвердженням цьому є те, що чимало фотографій наших працівниць красуються на Дошці пошани Головного управління – їх аж ніяк не менше, ніж чоловічих.

Валерій Борисович щиро побажав жінкам тільки ясного та мирного неба над головою, тепла та затишку в домівках, міцного здоров’я та достатку в родинах, кохання, неймовірного та разом із ним звичайного людського щастя.

Урочистості завершив святковий концерт за участі народних артистів України. подібні заходи відбулися в усіх органах внутрішніх справ регіонів.

 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera