facebook  ДДСО

 
Новини
12-03-2013 12:54 | Переглядів: 79

У столичному регіоні затримано крадіїв продовольчих магазинів

На Київщині працівники державної служби охорони при ГУМВС України в Київській області продовжують відловлювати магазинних злодіїв. Так, днями в Переяслав-Хмельницьку від начальника охорони одного з місцевих супермаркетів надійшла заява, що невідомий чоловік здійснив крадіжку алкогольного напою. Прибувши на місце виклику та розібравшись у тому, що відбулося, працівники держохорони затримали 20-ти річного юнака, жителя Переяслав-Хмельницького району, який сховавши під одягом, намагався винести з залу магазину пляшку лікеру. 

А в місті Бровари Київської області, в одному з магазинів бійці державної служби охорони затримали жінку 50-ти років з двома неоплачуваними банками кави. Шляхом вільного доступу жінка взяла з полиць товар та намагалася непомітно пройти повз касу. Та пильність працівників залу та оперативність держохоронців, які прибули негайно на місце зупинили необдуманий вчинок жінки.

Дане правопорушення кваліфікується за ч1 ст 185 Кримінального Кодексу України (Крадіжка) та карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних  мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років. На разі триває перевірка.

Юлія Гошовська, УДСО при ГУМВС України в Київській області
 

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera