facebook  ДДСО

 
Новини
14-03-2013 15:04 | Переглядів: 139

Прийшов час відповідати за скоєні злочини

Під час проведення державної операції «Розшук» працівники Києво-Святошинського районного відділу міліції затримали 24-річного мешканця столиці, який знаходився у розшуку вже два роки за скоєння тяжкого злочину на території району.  

Влітку 2010 року на узліссі поблизу села Круглик, що на Київщині, було виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті. Під час оперативно-розшукових заходів було встановлено, що до скоєння даного злочину причетні дві особи. Невдовзі один з підозрюваних був затриманий правоохоронцями. Ним виявився 18-річний мешканець міста Києва. Інший же молодик «подався в біга».

По даному факту слідчим відділом Києво-Святошинського районного відділу ГУМВС України в Київській області була порушена кримінальна справа за ч.2 ст.187 (розбій, вчинений за попередньої змовою групою осіб) та за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, вчинене способом, що має характер особливого мучення, або вчинене групою осіб, а також з метою залякування потерпілого, або спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Під час проведення розслідування була відновлена картина злочину. Два безробітних товариша, знаючи у кого можна «поживитися» грошима, призначили зустріч своєму знайомому. Заздалегідь приготувавши дерев’яну палицю, вони зустрілися з ним в одному з районів столиці. Вимагали гроші, щосили наносячи удари по всім частинам тіла. Коли нападники усвідомили, що трапилось невиправне, забрали у потерпілого мобільний телефон, 800 гривень, погрузили тіло до багажника автомобіля і вивезли з міста.

Наразі затриманий перебуває під вартою в одному з районних управлінь міста Києва, оскільки за ним тягнеться низка злочинів, скоєних у столиці. Раніше судимий за такі злочини як шахрайство і грабіж, молодому хлопцеві буде час подумати про свою подальшу долю, адже йому загрожує до десяти років позбавлення волі.

Загалом, під час проведення державної операції «Розшук» оперативниками Києво-Святошинського районного відділу міліції розшукано та затримано 5-ть осіб, які перебували в розшуку за раніше скоєні злочини як на території району так і за його межами.


Віталія Грохольська, помічник начальника Києво-Святошинського РВ по зв’язкам з громадськістю та ЗМІ



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera