facebook  ДДСО

 
Новини
19-03-2013 14:46 | Переглядів: 76

Дільничні інспектори міліції під час «Візиту» затримали крадія гвинтівки

На території міста Бориспіль та Бориспільського району тривають профілактичні заходи під умовною назвою «Візит». Дільничні інспектори міліції відвідують помешкання громадян та вручають їм візитки «Ваш дільничний», в яких зазначені всі дані дільничного інспектора, який відповідає за дану територію.

Наприкінці лютого до Бориспільського міськвідділу надійшло звернення від 65-річного жителя столиці, який повідомив, що в дачний будинок в селі Рогозів через вікно проникли невідомі особи та викрали пневматичну гвинтівку марки «Hatsan».

Пенсіонер зазначив, що не часто відвідує своє помешкання, тому крадіжку виявив не одразу і від моменту її скоєння і до її виявлення пройшов щонайменше тиждень.

Під час проведення профілактичних заходів «Візит» до дільничних інспекторів міліції Максима Козиря та Олександра Бондаря звернулись громадяни, які повідомили, що місцевий житель пропонував їм придбати пневматичну гвинтівку. Правоохоронці вирішили перевірити «товар», який виявився тією самою пропажею киянина. 22-річний житель цього села не очікував побачити у себе на подвір’ї працівників міліції та у всьому зізнався, окрім того, у нього було знайдено гвинтівку. Хлопець розповів, що ніде не працює, а вкрав зброю з метою подальшого продажу та заробітку грошей.

Наразі слідчим відділом Бориспільського МВ ГУМВС України в Київській області вирішується питання про пред’явлення підозри та обрання міри запобіжного заходу. Відкрито кримінальне впровадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

На думку правоохоронців, подібні профілактичні заходи допоможуть налагодити взаємозв'язки з місцевими жителями, що надасть змогу попереджувати скоєння злочинів.

Cвітлана Коломієць,

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera