facebook  ДДСО

 
Новини
20-03-2013 13:47 | Переглядів: 128

Не втекли «гастролери» із столиці від ДАІ

До чергової частини Білоцерківського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від жителя масиву «Піщаний» про те, що у його відсутність у квартирі по вул. Кримського побував злодій.

На місце події, за викликом, виїхала оперативно-розшукова група. Господар розповів, що вранці, близько дев’ятої години, він пішов на роботу, а повернувшись в обід, виявив пошкодженим замок вхідних дверей. Невідомі особи пошкодили серцевину замка, проникли до помешкання і викрали: два ноутбука, фотоапарат та два мобільні телефони.

Під час оперативно-розшукових заходів, було встановлено, що біля будинку знаходився автомобіль марки «БМВ». До розшуку, наряду із оперативниками карного розшуку, було залучено і працівників ДАІ. 

Пошуки дали свій результат. Схожий автомобіль рухався по дорозі Біла Церква-Володарка. На вимогу працівників Державтоінспекції, водій авто не зупинив, а навпаки збільшив швидкість. Після нетривалого переслідування втікачі не впоравшись з керуванням, зіткнулись із автомобілем марки «ВАЗ», злетіли з дороги та наскочили на дерево, де і зупинились. Під час огляду авто правоохоронці знайшли викрадені речі. 

В ході досудового слідства було встановлено причетність двох осіб, яких затримали працівники ДАІ, до скоєння крадіжки з будинку. Чоловіки віком 22 та 39 років є жителями столиці. До міста Біла Церква вони приїхали на «гастролі» - вишукувати помешкання, де можна було б поживитися цінними речами, а потім їх збути.

За даним фактом, слідчим відділом Білоцерківського міськвідділу міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (Крадіжка), за скоєння якого, передбачено покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

Тетяна Гадомська, спеціаліст по взаємодії з громадськістю Білоцерківського МВ (з обслуговування м. Біла Церква та Білоцерківського району)

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera