facebook  ДДСО

 
Новини
20-03-2013 14:54 | Переглядів: 275

В Училищі професійної підготовки працівників міліції привітали випускників

Сьогодні в Київському училищі професійної підготовки працівників міліції ГУМВС України в Київській області відбувся черговий випуск курсантів 19-го навчального взводу. Ряди правоохоронців поповнить 31 інспектор патрульної служби міліції, які працюватимуть в столичній області та на Південно-Західній залізниці. 

Учбовий процес для них тривав майже п’ять місяців. Під час навчання, окрім досконалого знання законодавчої бази, фізичної підготовки, володіння зброєю, найбільше уваги майбутніх колег викладачі та старші наставники приділяли саме доброму ставленню до громадян, постійній готовності завжди прийти на допомогу, а також відповідальності за свої вчинки і рішення. 



 

Заступник начальника київської обласної міліції Григорій Розум привітав випускників із закінченням навчання та побажав гідно нести службу правоохоронця, ніколи не забуваючи про честь і совість, тільки наполегливою працею і успішністю досягати нових звершень та поваги від громадян.

Курсанти з гордістю прийняли присягу працівника міліції та з великою відповідальністю поставились до настанов старших товаришів. За особливі досягнення у навчанні кращим курсантам вручили перші подяки від керівництва. Настоятель Хотянівського храму Святителя Миколая у свою чергу приєднався до привітань і благословив майбутніх інспекторів патрульної служби на добрі справи. 

В супроводі оркестру міліцейського главку Київщини випускники пройшли урочистим маршем.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera