facebook  ДДСО

 
Новини
23-03-2013 13:26 | Переглядів: 195

Правоохоронці Київщини допомагають мешканцям під час снігопаду

Снігопад, який триває на Київщині вже більше доби, призвів до заторів та часткового обмеження руху на дорогах. Працівники Державтоінспекці області під час несення служби попереджають учасників дорожнього руху про ускладнення погодних умов. Перевізників пасажирів та вантажний транспорт на території області зупинено та запропоновано з метою збереження життя та здоров’я людей уникнути подальшого руху транспорту, зупинившись на паркінгах та готелях до закінчення снігопаду.

Для ліквідації заторів вантажного транспорту Державтоінспекцією спільно з дорожніми організаціями та МЧС в Київській області залучено важку техніку. Рух легкового транспорту забезпечено. Загалом лише підрозділами ДАІ в умовах снігопаду надано допомогу близько 200 власникам транспортних засобів. Неодноразово виникали ситуації, коли міліцейські автомобілі потрапляли в снігові заноси, тоді на допомогу правоохоронцям приходили водії, які проїжджали повз. 

Під час негоди задіянео 340 працівників ДАІ та 96 службових автомобілів. Також жителям області надають посильну допомогу працівники патрульної служби міліції, які контролюють ситуацію на вулицях міст та сел.
Заходи по ліквідації зимової стихії продовжуються.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera