facebook  ДДСО

 
Новини
24-03-2013 15:45 | Переглядів: 101

В Броварах працівники ДАІ допомагають водіям

На дорогах в місті Бровари Київської області через тривалі снігові замети виникли перешкоди в дорожньому русі. Завдяки професійним діям працівників ДАІ вдалося ліквідувати більшість заторів та відновити рух. Правоохоронці допомагають водіям, які внаслідок несприятливої погодньої умови потрапили в скрутні ситуації на слизьких дорогах. Зокрема на деяких вулицях міста працівникам разом з пасажирами доводилося штовхати автобуси та авто.

Для гарантування безпеки дорожнього руху підрозділи ДАІ працюють у посиленому режимі та оперативно реагують на всі тривожні сигнали. 

Зі слів начальника ВДАІ Броварського міськвідділу міліції Віталія Нікітенка, правоохоронці контролюють ситуацію на дорозі, забезпечують безперешкодний проїзд транспортним засобам та недопускають винекненню будь-якої надзвичайної ситуації.

Співробітники ВДАІ звертаються до водії з проханням бути уважними та обережними на дорогах через погіршення погодніх умов утриматися від поїздок на власному транспорті, але якщо вкрай необхідно виїхати, то бути уважними за кермом, дотримуватися Правил дорожнього руху. 

Водії, з особливою уважністю рухайтеся на спусках та підйомах та під час руху в умовах недостатньої видимості включайте ближнє світло фар. Якщо під час руху ви помітили, що хтось потрапив у скрутне становище через непогоду негайно телефонуйте до міліції.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera