facebook  ДДСО

 
Новини
25-03-2013 09:49 | Переглядів: 141

Чорнобильські міліціонери під час негоди рубають дрова та кормлять худобу самоселів

 Під час снігопаду, який вже кілька діб на вщухає на Київщині, і без того одірвані від цивілізації самосели Чорнобильської зони потребують особливої уваги. Автолавка, що зазвичай доставляє їм все необхідне, не може подолати снігові насипи, тож продуктами харчування, медикаментами і найголовніше хлібом беруться забезпечувати жителів сіл тамтешні міліціонери. Працюють правоохоронці в тісному тандемі з представниками «Чорнобильського спецкомбінату».

 

За час негоди працівники міліції на своєму «УАЗі» об’їздили близько десяти сіл, зокрема Іллінці, Луб’янку, Паришів, Куповате тощо. Всі немічні, одинокі, а також люди, що захворіли, не залишились без уваги. Окрім доставляння необхідного продуктового набору, правоохоронці рубали дрова, носили воду та кормили худобу. В тих селах, де й міліцейський автомобіль грузнув в снігових опадах, правоохоронці нагадували Дідів Морозів, які з мішками на спинах розносили хліб. 

 

Не злякалися негоди лише шукачі пригод. Під час відвідування самоселів міліціонери Чорнобильської зони поблизу села Ямпіль побачили сліди на снігу. Зупинивши автомобіль, вони пройшли в зарослі, де побачили трьох сталкерів, які якраз збиралися обідати. 20-річні студенти одного з харківських університетів, як з’ясувалося, «прийшли в зону на екскурсію», не очікуючи в таку негоду потрапити в руки міліціонерів. Тепер відносно них будуть складені адміністративні протоколи, після чого юнаків буде видворено за межі Чорнобильської зони.

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera