facebook  ДДСО

 
Новини
25-03-2013 09:59 | Переглядів: 131

Наївся вареників на трирічний строк

 До чергової частини Білоцерківського міськвідділу міліції Київщини надійшло повідомлення про те, що вночі невідома особа пошкодила морозильну камеру, яка знаходиться біля торгівельного кіоску по одній з вулиць.

В ході розслідування було встановлено, що невідома особа пошкодила навісний замок на холодильній камері і викрала пельмені та вареники на суму 600 гривень.Невдовзі було встановлено та затримано підозрюваного у скоєнні даного правопорушення. 26-річний місцевий житель зізнався, що дуже хотілося їсти, а грошей не було, от і вирішив він таким чином вгамувати голод.

Як з’ясувалося, хлопець раніше судимий за правопорушення, передбачене ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) та за крадіжку. Наразі він не працює.

За даним фактом слідчим відділом білоцерківської міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України (Крадіжка). Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Тетяна Гадомська,
Білоцерківський МВ ГУМВС України в Київській област
і
 

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera