facebook  ДДСО

 
Новини
26-03-2013 10:56 | Переглядів: 97

На Бориспільщині дільничні інспектори міліції допомагають одиноким літнім людям звільнитися зі снігового полону

Останні кілька днів на території Київської області через різке погіршення погодних умов ускладнив рух транспорту на автошляхах державного та місцевого значення, а мешканців сіл, взагалі відрізав від цивілізації. Спільними зусиллями керівників районів, МВС та МНС вдалося виправити складну ситуацію на дорогах. Навіть в найвіддаленіших селах прочистили дороги, відновили рух громадського транспорту, налагодили доставку продуктів харчування у магазини.

Але якщо на центральних вулицях сніг порозчищали, або люди самі взявшись за лопати визволяли свої подвір’я від снігу, то одинокі люди похилого віку нездатні собі зарадити. Саме для допомоги стареньким і вирушили по хатах дільничні інспектори міліції Бориспільського міськвідділу ГУМВС України в Київській області.

В селі Кірове Бориспільського району дільничні інспектори міліції Валерій Бабченко та Дмитро Скрима у тісній співпраці з представником громадського формування «Правопорядок» Антоном Бутвіним з лопатами пробиралися до будинку 92-річної пенсіонерки Людмили Гладченко та звільнили її зі снігового полону. Скрізь було стільки снігу, що міліціонерам довелося розгрібати його від дороги, щоб дістатися подвір’я та відкидати сніг від дверей будинку, адже пенсіонерка не могла відчинити вхідні двері - весь ганок був заметений. Дільничні інспектори наносили старенькій води. Помічник дільничного інспектора міліції Аліна Германова, поки її колеги розчищали снігові замети, купила найнеобхідніші продукти харчування. Жінка була дуже вдячна такій турботі та подякувала правоохоронцям за їх добру справу.

 

- Я дуже вдячна дільничним, що вони про мене не забули, допомогли. Через сніг я навіть двері на вулицю не могла відчинити, щоб води набрати. Все замело. Ні пройти, ні проїхати. Наразі я проживаю сама. Маю сина, який мешкає на Вінниччині та доньку зі столиці. Але донька через скрутні погодні умови зможе приїхати тільки через кілька днів. Проте завдяки допомозі міліціонерів вона буде спокійна, що у мене є все найнеобхідніше до її призду.

Світлана Коломієць,
Бориспільський МВ
ГУМВС України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera