facebook  ДДСО

 
Новини
28-03-2013 12:51 | Переглядів: 71

На Київщині вилучили сім тон неякісного оселедця

Працівники ветеринарної міліції Київщини в ході проведення профілактичних заходів в Іванківському районі вилучили більше семи тон оселедця на суму 60 тисяч гривень. Власник, який не мав жодного документу про якість та безпеку риби, збував продукт на базарах, а також в невеликих крамницях столиці і регіону.

Горе-підприємець промишляв в приміщенні колишнього гастроному, яке викупив кілька років тому та огородив парканом. Там він обладнав все для копчення та соління оселедця. Таким чином оброблена риба невідомого походження потрапляла на стіл українцям. Наразі приписом роботу цеху призупинено. Вирішується питання про утилізацію вилученої продукції.

За даним фактом слідчими місцевої міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ст. 356 Кримінального кодексу України (самоправство). Чоловікові загрожує штраф до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до трьох місяців.

ВЗГ ГУМВС України
в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera