facebook  ДДСО

 
Новини
29-03-2013 12:00 | Переглядів: 163

В міліції школярів перевіряли алкотестером

Днями двері білоцерківської міліції вкотре відкрилися для дітей – до міськвідділу завітали вихованці Білоцерківської гімназії №2, які побажали дізнатися більше про міліцейську службу.

В ході проведення зустрічі дільничний інспектор лейтенант міліції Віталій Залізняк розповів історію створення міліції та визначні події з життєдіяльності підрозділу. Учнів зацікавила розповідь і про розкриття резонансних злочинів, скоєних на Білоцерківщині. Дільничний, також, звернув увагу на проблеми підліткової злочинності - видах правопорушень та відповідальність, яку можуть нести неповнолітні.

Чергова частина це серце кожного підрозділу ОВС. Білоцерківська міліція має сучасну чергову частину оснащену моніторами з відеонагляду по всьому місту, електронне табло із місцями несення служби нарядами в місті. Начальник чергової частини майор міліції Дмитро Беркань розповів і про роботу слідчо-оперативних груп, які за повідомленням чергового направляються на місце скоєння правопорушення.

З цікавістю школярі слухали старшого інспектора з професійної підготовки капітана міліції Олександра Карбишева, який розповів про спецзасоби та вогнепальну зброю, що знаходиться на озброєнні в міліції України. Діти були в захваті від можливості потримати в своїх руках бойову міліцейську зброю.

Співробітники спецпідрозділу швидкого реагування роти патрульної служби Білоцерківського міськвідділу міліції сержант міліції Сергій Рубленко та сержант міліції Дмитро Гриб продемонстрували школярам техніку самозахисту, прийоми рукопашного бою, спецзасоби та службовий автомобіль.

Дуже сподобалося школярам розповідь інспектора відділення ДАІ капітана міліції Юрія Якобчука про роботу Державтоінспекції по забезпеченню безпеки дорожнього руху. Особливу увагу вів звернув на ДТП за участю дітей. Інспектор показав дітям технічні засоби контролю, а саме прилад для вимірювання швидкості руху транспортних засобів та алкотестер, який учні забажали перевірити на собі. Зацікавило підлітків обладнання службового автомобіля ДАІ - у деяких хлопців збулася мрія - відчути себе справжнім «ДАІшником», сидячи за кермом справжнього міліцейського авто. 

На завершення зустрічі правоохоронці побажали школярам успіхів в навчанні та суворого дотримання закону. В свою чергу діти подякували міліціонерам за змістовну та дуже цікаву розповідь про роботу міліції, можливість побачити реальну діяльність правоохоронних служб.

Сектор зв’язків з громадськістю Білоцерківського МВ
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera