facebook  ДДСО

 
Новини
04-04-2013 10:46 | Переглядів: 128

Житель Київщини вирощував марихуану в квіткових горщиках

Під час перевірки оперативної інформації працівниками Управління боротьби з незаконним обігом наркотиків міліції Київщини спільно з працівниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Бориспільського міськвідділу, в Борисполі виявили молодика, який розповсюджував марихуану у місті та районі.

Під час огляду квартири у 30-річного бориспільчанина міліціонери виявили 17 поліетиленових пакетів з речовиною зеленого кольору різної ваги та 2 газетні згортки. Загальна вага подрібненої рослинної маси в пакетах становить близько двох кілограмів.

Як пояснив хлопець, коноплю вирощував вдома в квіткових горщиках для власного вживання та додаткового заробітку, адже робота, так би мовити, не важка. Травичку розповсюджував в основному серед молоді: за п’ятиграмову дозу брав 120 гривень.

Наразі відпрацьовується причетність інших осіб до розповсюдження та вживання наркотиків. Наркотична речовина вилучена і направлена на дослідження в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Київській області.

Хлопець вже потрапляв у поле зору правоохоронців за вживання наркотичних речовин, але відбувся умовним терміном ув’язнення. Він не скористався даним йому для виправлення шансом: за даним фактом слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліції ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне впровадження за ч. 2 ст. 309 Кримінального кодексу України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від двох до п’яти років. Досудове слідство триває.

Світлана Коломієць,
Бориспільський МВ ГУМВС
України в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera