facebook  ДДСО

 
Новини
08-04-2013 15:29 | Переглядів: 103

На Київщині за зняття «порчі» шахрайки виманили у жінки всі заощадження

Злочини, пов’язані з шахрайськими діями відносно громадян залишаються одним з найболючиших питань для броварських правоохоронців. Скільки громадян не попереджують про небезпеку стати жертвою псевдо-цілительок, а люди обачнішими не стають і продовжують потрапляти на гачок аферистів.

Нещодавно в обідній час до 71-річної мешканки Броварського району завітали «знахарки». Ввійшовши в довіру до пенсіонерки, вони з тривогою у голосі повідомили, що на її доньку наслано прокляття та найближчим часом з нею станеться лихо. Щоб цього не трапилося запропонували свою допомогу. Обряд зцілення зловмисниці провели вдома у бабусі. Спочатку попросили принести стакан води, а потім і гроші. Під час спілкування жінка настільки повірила шахраям, що за цю «допомогу» віддала всі заощадження, які зберігала у скляній банці. Забравши усі кошти, гості за лічені хвилини зникли. Коли ж бабуся отямилася і зрозуміла, що потрапила на гачок аферисток, звернулася до міліції.

Зі слів старшого інспектора по роботі з населення та громадським формуванням відділення дільничних інспекторів міліції Антоніни Сергієнко, на жаль, такі випадки трапляються досить часто, змінюються лише сценарії ошукування. У більшості зловмисники «працюють» удвох. Правоохоронці наразі розшукують шахрайок. І рано чи пізно їм доведеться відповідати за вчинене зло. Тож неабияке прохання до всіх громадян, а особливо до людей похилого віку, не довіряти незнайомцям. Не варто впускати чужих людей до власних будинків і квартир. Пам’ятайте, що вашою довірливістю можуть скористатися зловмисники.

Юлія Барабаш, Броварський МВ ГУМВС України в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera