facebook  ДДСО

 
Новини
09-04-2013 11:12 | Переглядів: 124

На Київщині 81-річна пенсіонерка допомогла затримати шахраїв

Днями до помешкання 81-річної жительки села Жоравка Яготинського району, що на Київщині, завітав чоловік. Він назвався працівником органу соціального забезпечення та повідомив приємну новину – пенсію жінці та її чоловіку підвищили на цілих 100 гривень.

Соцпрацівник запропонував старенькій отримати доплату, проте окрім купюр номіналом 500 гривень він нібито не мав. А щоб забрати свої 200 пенсіонерка мала віддати чоловікові решту в 300 гривень.

Старенька, яка довгий час пропрацювала поштаркою відмовилась брати незнайому купюру. Вона повернула гроші і чоловік вмить покинув подвір’я, сів в машину та зник. Жінка, яку не вдалося ошукати, одразу зателефонувала голові сільради, який повідомив дільничному.

В результаті злагодженої взаємодії жителів села з правоохоронцями, зловмисників затримали за гарячими слідами. Окрім 48-річного чоловіка, якого впізнала пенсіонерка, в автомобілі знаходилися ще двоє – його 57-річний знайомий та 60-річна жінка, у яких були вилучені ті самі «незнайомі гроші» - 500 білоруських рублів та поліграфічна сувенірна продукція у вигляді 500 гривень. Всі вони - мешканці міста Прилуки.

За фактом замаху на шахрайство слідчими Яготинської міліції відкрито кримінальне провадження. Перевіряється причетність зловмисника та його товаришів до скоєння аналогічних злочинів на території Київщини та сусідніх областей.

Прохання до всіх громадян хто постраждав від шахрайських дій даних осіб телефонувати до міліції за номерами (04575)56643 або 102.

ВЗГ ГУМВС України  в Київській області

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera