facebook  ДДСО

 
Новини
01-04-2013 12:25 | Переглядів: 108
Ніж в серце через ревнощі
Нещодавно до чергової частини Броварського міськвідділу міліції надійшло тривожне повідомлення. У ньому йшлося, що 47-річний чоловік позбавив життя свою дружину. Черговий по відділу негайно на місце події направив слідчо-оперативну групу. Міліціонери одразу почали з’ясовувати обставини події та можливих свідків. 
01-04-2013 12:17 | Переглядів: 96
Працівники ДАІ Київщини затримали автомобіль, який перебував у розшуку
Днями близько 17 години, після отримання інформації від комплексу ,,ВІДЕОКОНТРОЛЬ - Рубіж”, про знаходження автомобіля в розшуку, на стаціонарному посту ,,Біла Церква”, працівниками взводу ДПС ДАІ був зупинений автомобіль ВАЗ-21074 червоного кольору, під керуванням жителя Черкаської області, який рухався в напрямку міста Києва.
01-04-2013 10:42 | Переглядів: 74
Захисти свою оселю
Кількість крадіжок, на жаль, не зменшується. Тому для громадян існує вірогідність опинитися в ситуації, яка може мати негативні наслідки. Не все, звичайно, залежить від вас, але якщо дотримуватися деяких елементарних правил – а саме поводитися обережніше, шансів вберегти своє життя, здоров’я та майно від злочинних посягань буде значно більше.
01-04-2013 10:38 | Переглядів: 61
Роки, подаровані Богом
На жаль, роки – не журавлі. Вони не повертаються із вирію. А так хотілося б, щоб журавлині крила ніжно торкнулися і стерли сліди часу на обличчі, а інколи й у душі таких порядних людей, трудівників, ветеранів війни і праці, як Федір Петрович Собачко. Днями учаснику Великої Вітчизняної війни, повному кавалеру двох орденів слави, колишньому міліціонеру виповнилося 90 років.


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera