facebook  ДДСО

 
Новини
12-04-2013 11:22 | Переглядів: 142

Руде волосся злодія підвело

Вчора ввечері, близько сьомої години, до чергової частини Білоцерківського МВ по телефону надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що невідомий чоловік щойно зірвав з нього золотий ланцюжок.

Оперативні чергові спрацювали миттєво, задіявши спеціальний оперативний план. Він передбачає залучення всіх нарядів, які перебувають поблизу району скоєння правопорушення (злочину). На інтерактивний екран чергової частини Білоцерківського МВ виведено всі наряди та слідчо-оперативні групи, що охороняють громадський порядок в місті та районі. Крім цього на місце події було направлено оперативно-розшукову групу, автопатруль роти патрульної служби, наряди державна служба охорони та державтоінспекції. Потерпілий, 17-річний юнак, розповів оперативникам, що коли він перебував біля торгівельного центру, що по вулиці Грибоєдова, до нього підбіг невідомий, зірвав із шиї золотий ланцюжок та зник у напрямку будинків, що поряд. Також, він вказав як виглядав нападник і його яскраву прикмету – руде волосся.

Під час оперативно-розшукових заходів та опрацювання даного району, в одному із під’їздів будинку було виявлено чоловіка за цими прикметами – злодія підвело волосся. У 26-річного молодика вилучили речовий доказ.

За даним фактом, слідчим відділом Білоцерківського МВ відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України (Грабіж), яка передбачає покарання у вигляді штрафу від п’ятдесяти до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від ста двадцяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до чотирьох років. Наразі досудове слідство триває, правоохоронці перевірять затриманого щодо причетності у інших аналогічних злочинах.

Т. Гадомська
Спеціаліст по взаємодії з громадськістю Білоцерківського МВ
(з обслуговування м. Біла Церква та Білоцерківського району)
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera