facebook  ДДСО

 
Новини
15-04-2013 17:31 | Переглядів: 118

У Києво-Святошинському районному відділі міліції правоохоронців вітали з професійним святом

Сьогодні в актовому залі Києво-Святошинського районного відділу міліції зібрались представники місцевого самоврядування та особовий склад. Сучасна історія кримінальної міліції бере початок, коли 15-го квітня 1919 року Раднарком УРСР прийняв Декрет «Про організацію судово-карного розшуку». А історія створення української ДАІ започаткована 14 квітня 1997 року, коли Кабінет Міністрів України затвердив "Положення про Державну автомобільну інспекцію Міністерства внутрішніх справ. Тож, об’єднавши ці дати, шановні гості завітали до місцевої міліції привітати з професійним святом працівників карного розшуку та Державтоінспекції. Весняна святкова атмосфера панувала в залі серед присутніх.

Першим з теплими привітаннями звернувся до працівників цих служб голова Боярської міської ради Тарас Добрівський. У своєму виступі побажав міцного здоров’я, професіоналізму, мужності та особисто подякував за активну громадську допомогу у життя міста начальника відділення ДАІ підполковника міліції Андрія Турчина. 

Голова Вишнівської міської ради Ілля Діков, підполковник міліції який перебуває у розпорядженні МВС України, звернувся до присутніх та розповів, що починав свою службу в органах саме в цьому райвідділі. А багаторічний досвід, отриманий під час оперативної роботи, дозволяє йому сьогодні приймати виважені рішення в житті та, зокрема, на керівній посаді. «Бажаю вам міцного здоров’я, добробуту, надалі відповідально нести нелегку службу, вести непримиренну боротьбу зі злочинністю, розкривати злочини за „гарячими слідами”. А при нагоді більше приділяти часу своїм родинам, адже саме ці хвилини, які проведені разом у колі сім’ї надають життєвої наснаги», - з яскраваю посмішкою на вустах закінчив промову. Кращим працівникам були вручені подяки та грамоти.

Поза увагою не залишились ані молоді фахівці, ані ветерани- оперативники. Голова Чабанівської селищної ради Анатолій Загорулько зазначив, що кожного дня відчуває підтримку правоохоронців. Оперативникам вручив подяки та побажав міцного здоров’я, професіоналізму, успіхів у роботі та особистому житті.

Наприкінці урочистості, начальник районного відділу полковник міліції Федір Краснояров приєднався до всіх побажань та від себе добавив: «Найголовніше - завжди залишайтеся вірними Закону та Присязі, своєму народу! Щоб вас ніколи не підводили оперативне чуття та кмітливість!». Найкращим працівникам вручив подяки від Голови Києво-Святошинської Районної ради та ювілейні пам’ятні медалі «20 років карному розшуку МВС України» від Міжнародної громадської організації «Спілка генералів органів внутрішніх справ України ». 

Віталія Грохольська, помічник начальника Києво-Святошинського РВ по зв’язкам з громадськістю та ЗМІ

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera