facebook  ДДСО

 
Новини
19-04-2013 11:58 | Переглядів: 103

Порушників Закону позбавляють ліцензій

Працівниками відділення кримінальної міліції у справах дітей, дільничними інспекторами міліції, також, співробітниками роти патрульної служби Білоцерківського міськвідділу постійно проводяться рейди та перевірки, щодо виявлення та припинення фактів незаконної реалізації алкогольних і тютюнових виробів неповнолітнім.

Не зважаючи на заборону продажу алкогольних, слабоалкогольних напоїв чи тютюнових виробів особам, які не досягли 18 років, все ж, продавці окремих торгівельних закладів, зовсім не цікавлячись віком покупців, реалізовують їм цигарки, пиво і навіть горілку. З початку року за поданнями працівників ВКМСД за порушення Закону 3-х підприємців позбавлено ліцензії, а ще на 9 власників торгівельних закладів, в яких були виявлені правопорушення, складено подання на позбавлення ліцензії на торгівлю. Правоохоронцями складено 21 адміністративний протокол за порушення правил торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами (ч. 2 ст. 156 КУпАП за продаж неповнолітнім алкогольних, слабоалкогольних напоїв та тютюнових виробів). 

З настанням тепла, заклади торгівлі розгортають літні майданчики для відпочиваючих, на яких нерідко можна побачити неповнолітніх із пляшкою пива чи слабоалкогольних напоїв та з цигаркою.

Під час чергового відпрацювання правоохоронці здійснили перевірку розважальних закладів, магазинів, кафе та барів. У результаті вжитих заходів до адміністративної відповідальності притягнено 37 неповнолітніх, з яких 28 – за ст. 175-1 КУпАП (куріння тютюнових виробів у заборонених місцях) та 5 – за ст. 178 КУпАП (розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п'яному вигляді).

Т. Гадомська 
Спеціаліст по взаємодії з громадськістю Білоцерківського МВ
(з обслуговування м. Біла Церква та Білоцерківського району)



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera