facebook  ДДСО

 
Новини
19-04-2013 15:25 | Переглядів: 93

Серед 5 команд КВН-ЮІР перемогли «Вітаміни» з Київщини

18 квітня в Національній академії внутрішніх справ зустрілися п’ять команд -переможці обласних змагань. Привітати юних талантів України приїхали почесні гості: заступник Міністра внутрішніх справ України генерал-полковник міліції Сергій Іванович Лекарь, заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України Володимир Володимирович Резніков, директор Департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України Олег Єресько, представник Моторно (транспортного) страхового бюро України Андрій Левченко.

 

Захід урочисто відкривав ансамбль барабанщиць Національної академії внутрішніх справ України. 

Сергій Іванович Лекарь, у своїй промові до учасників та глядачів відзначив, що Міністерство внутрішніх справ всіляко підтримує заходи направлені на навчання та пропагування Правил дорожнього руху серед дітей, молоді, дорослих. Адже команди, які стояли на сцені, є активними юними інспекторами руху. Саме ці діти допомагають правоохоронцям у профілактичній роботі серед своїх однолітків.

У конкурсі привітань, у якому команди повинні були якнайкраще представити себе учасники змагань жартували, співали, й танцювали, зал не вчухав від оплесків та підтримки.

У конкурсі «DАІ-News» веселі ведучі «теленовин» розповідали глядачам про безпеку руху, жартували про дороги, нерадивих пішоходів та водіїв.

Музичне домашнє завдання «Перехрестя семи доріг» стало справді театральною виставою – такому шоу позаздрили б сцени кращих концертних залів країни. Глядачі у захопленні спостерігали за мюзиклами, гуморесками та фінальними піснями команд.

Та все, навіть саме найкраще, колись закінчується. Добіг кінця й КВН. На сцену для оголошення результатів та привітання команд, піднялися заступник начальника ДДАІ МВС України полковник міліції Володимир Володимирович Резніков, голова журі, начальник відділу профілактичної роботи Департаменту ДАІ підполковник міліції Олександр Миколайович Зубенко та представник Моторно (транспортного) страхового бюро України Андрій Левченко.

Вітаючи команди Володимир Резніков зазначив, що серед учасників, які стоять на сцені багато майбутніх працівників ДАІ, адже ці діти, крім беззаперечного таланту, довели – Правила дорожнього руху вони знають на «відмінно». І от, саме час озвучити результати. Четверте місце зайняла команда Рівненської області «Інші діти». «Бронзовими» призерами стали відразу дві команди: «Юні олігархи» з Києва та «Без поважної причини» Житомирської області. Друге місце зайняли команда «Нон стоп» з Хмельниччини.

А переможцем 2-го зонального туру стала команда «Вітаміни» Київської області. Саме вони поїдуть у вересні до Міжнародного дитячого центру «Артек», щоб позмагатись за право назватись найкращими у фіналі Всеукраїнської гри команд Клубу веселих та найкмітливіших інспекторів руху.

Управління ДАІ ГУМВС в Київській області
 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera