facebook  ДДСО

 
Новини
20-04-2013 13:10 | Переглядів: 111

Міліціонери Київщини вийшли на весняну толоку

Сьогодні разом з усіма мешканцями Київщини на весняну толоку вийшли працівники органів внутрішніх справ. З лопатами, граблями, віниками, ганчірками та фарбою правоохоронці Головного управління та кожного міліцейського підрозділу столичного регіону провели суботник, озеленюючи території підшефних закладів та приводячи до належного санітарного і естетичного стану службові приміщення.

Так суботник у правоохоронців Бориспільського міськвідділу міліції почався ще з п’ятниці. Міліціонери провели прибирання та озеленення в дитячому садочку «Берегиня».  

Начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей Андрій Хіміч спільно з директором дитячого садка Тетяною Пивовар з допомогою дітей висаджували туї та троянди.

Також без роботи не залишилися і дільничні Олександр Варивода та Федір Тодосієнко, які разом з дітками саджали дерева та кущі, знайомилися з підростаючими мешканцями міста.

Як розповіла директор садочка, вже тринадцять років правоохоронці підтримують цю традицію, а кожне дерево у них на території особливе, бо мають імена діток, які допомагали їх садити. Навіть після того, як малеча виростає та покидає рідні стіни, кожен раз вихователі, дивлячись на посаджені дерева, згадують своїх вихованців.

Після праці працівники садочка подякували правоохоронцям за проведену роботу та частували смачним пирогом і узваром. 

ВЗГ ГУМВС України в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera