на головну
Подвійне вбивство на Великому острові

Подвійне вбивство на Великому острові

23.09.2003 року

Як раніше повідомлялося, 21 вересня об 11-й годині 40 хвилин до Голосіївського райуправління міліції у Києві надійшло повідомлення про те, що на острові Великий знайдено трупи двох чоловіків. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група та керівники міської і районної міліції. На березі було виявлено два трупи, які знаходилися в туристичній палатці, приблизно в п'яти метрах від води. Навіть неозброєним оком було видно, що чоловікам заподіяли чисельні колото-різані травми не сумісні з життям. Під час відпрацювання місця пригоди було з'ясовано, що один із загиблих - 39-річний безробітний киянин. Особу іншого потерпілого поки що не з'ясовано, наразі відомо лише його ім'я.

Під час прочісування лісосмуги на території острова, співробітники карного розшуку та патрульно-постової служби міліції Голосіївського райуправління за "гарячими слідами" затримали 37-річного мешканця Кривого Рога Дніпропетровської області, раніше неодноразово судимого за крадіжку та зберігання наркотиків. Пізніше було з'ясовано, що на момент затримання чоловік розшукувався міліцією Кривого Рогу за вбивство громадянки, до речі, його сусідки. У Києві він не мав постійного місця мешкання. За свідченням затриманого, всі троє упродовж деякого часу жили в палатці на березі річки, отже - товаришували. Але потім у них пропав надувний човен, який належав одному з потерпілих. В його зникненні чоловіки звинуватили криворіжця, і добряче побили його. Затим усі троє напилися й полягали спати. Не спав лише ображений чоловік, замислюючись над помстою. Він дочекався, доки на острові все затихне, схопив сокиру і спересердя порубав обох.

А після вчинення страшного злочину - спокійно ліг спати в тій самій палатці, де лежали двоє вбитих ним людей. Вранці, побачивши, що сусідні рибалки виявили трупи та поїхали викликати міліцію, він побіг до лісосмуги, що на тому ж острові, і заліг у яму, сподіваючись переховатися. З собою прихопив чималий мисливський ніж - у випадку, якщо хтось його знайде, збирався оборонятися. Та сховатися від закону не вдалося. І ножем, завдяки спритності правоохоронців, він також не скористався.

За інформацією
ЦГЗ ГУМВС України в Києві

 



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera