на головну
П'яний водій КАМАЗа, який збив двох дітей самостійно не міг вийти з вантажівки

28.10.2003 року

Жахливе ДТП нещодавно трапилося на одній з вулиць Ірпіня, коли водій вантажного автомобіля МАЗ збив двох 12-річних хлопчаків. Як з'ясували правоохоронці близько 20-ї години вантажівка під керуванням 35-річного Володимира рухалася зі сторони Києва до Ірпіня звідки родом водій. Повернувши в сторону міста, водій, знаходячись в стані сильного алкогольного сп'яніння, натиснув на педаль акселератора. Як вантажівка опинилася на тротуарі водій пояснити не зміг, не помітив він і двох хлопчаків, що опинилися під багатотонною машиною. Два закривавлених тіла залишились лежати на землі. В цей час по тій самій дорозі проїжджав місцевий нотаріус, який і став свідком жахливої пригоди. Він побачив що вантажівка що на шаленій швидкості тікає з місця пригоди.

Як розповів командир відділення оперативної роти №З спецпідрозділу "Беркут" ГУ МВС України в Київській області Олександр Ткач, їхній екіпаж патрулював неподалік від місця, де сталася пригода. Отримавши орієнтування щодо машини-втікача правоохоронці вирушили на пошуки вантажівки. Знайти цю машину потрібно було якнайшвидше, щоб під її колесами не опинився ще хтось. На пошук вантажівки КАМАЗ з червоною кабіною усім "мобільним" нарядам було направлене орієнтування. За кілька хвилин в поле зору фар патрульної машини "Беркут" потрапила вантажівка з червоною кабіною що стояла на узбіччі. Це був той самий МАЗ на кабіні якого були свіжі криваві плями, водій сидів у середині схилившись на кермо. Триматись на ногах він не міг, тож його довелося з кабіни просто витягувати. Наразі водій знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Ірпінського міськвідділу внутрішніх справ, відносно нього порушено кримінальну справу.

Постраждалі діти знаходяться в реанімації, лікарі оцінюють їх стан, як дуже тяжкий.

ЦГЗ ГУМВС України
в Київській області




На Київщині викрито підпільний цех по виробництву
CD - дисків


27.10.2003 року

Під час реалізації оперативної інформації співробітники ВДСБЕЗ Ірпінського міськвідділу внутрішніх спра на Київщині викрили підпільний цех по виробництву контрафактної продукції, а саме CD-дисків. Як розповів начальник ВДСБЕЗ Сергій Божко, який безпосередньо брав участь у операції, виробництво компакт-дисків було налагоджене у приміщенні Бучанського експериментального тарного заводу. Офісом і студією для запису слугували два орендованих у приміщенні заводу кабінети. Процес виробництва забезпечували троє "підприємців". Після місячного документування цієї діяльності, було з'ясовано точки збуту підробленої продукції.



Після того як всі необхідні докази злочинної діяльності підприємців були зібрані, службою було прийнято рішення по реалізації даної інформації. Коли оперативники потрапили до цеху, то перше що їх вразило, так це апаратура за допомогою якої переписувалась диски. Один тільки принтер для виготовлення поліграфічної продукції коштує понад 50 тисяч гривень. Необхідних документів, котрі б засвідчували законність виробництва у підприємців звісно ж не було.

Наразі зловмисники затримані, контрафактна продукція, а це понад 1 тис. дисків та апаратура вилучені, по даному факту порушено кримінальну справу, ведеться слідство.

Олександр Коваленко
ЦГЗ ГУМВС України
в Київській області


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera