на головну
Вимагачів затримали на гарячому

19.11.2003 року

Щоб покращити своє матеріальне становище п`ятеро жителів міста Фастів вирішили навідатись в приміщення гральних автоматів, що на вулиці Радянській. Задум молодиків, найстаршому з яких 28 років, був досить конкретним і на їх думку повинен був без проблем реалізуватись. Зайшовши в середину приміщення молоді люди без вагань підійшли до директора даного залу якого знали наглядно і без зайвих слів почали його, як кажуть "грузити". Суть їхнього візиту заключалась у вибиванні коштів з підприємця. За особистий спокій і спокій бізнесу молодики наказали викласти їм 450 долларів США, а якщо ні, то будуть у нього великі проблеми. Пригрозили, що приміщення разом з автоматами зрівняють з землею. Вибору в підприємця на той момент не було ніякого, тож з їхньою вимогою він без заперечень погодився, але сказав що зараз такої суми при собі не має, та через годину-другу необхідні грощі знайде. Ця пропозиція "гостей" задовольнила.
Співробітники УБОЗ ГУ МВС України в Київській області до яких звернувся підприємець швидко розробили план дій. Молодики не заставили на себе довго чекати. В момент передачі грошей УБОЗівці і затримали вимагачів. Під час проведення обшуків за місцем проживання затриманих у одного з вимагачів було вилучено 20 грамів коноплі, а у іншого члена групи 10 патронів до вогнепальної зброї. Відносно затриманих порушено кримінальну справу. Наразі перевіряється причетність членів групи до скоєння інших тяжких злочинів.

Олександр Коваленко
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Жінка з великої дороги

До Білоцерківського райвідділу звернулася 45-річна місцева жителька Оксана і повідомила, що повертаючись пізно ввечері з кафе на неї було здійснено напад , а після цього вирвали з її рук сумочку в якій були документи та 250 гривень. До смерті налякана жінка встигла побачити, що нападником була жінка. Отямившись від шоку Оксана негайно попрямувала до міліції. Слідчо-онеративна група негайно виїхала на місце події і по гарячим слідам затримали грабіжницю в якої були виявлені речі потерпілої. Як зўясували правоохоронці грабіжницею виявилась судима місцева жителька. Звичка жити за чужий рахунок і відчуття легкої здобичі підштовхнуло її на грабіж. Тепер кілька років їй прийдеться прожити "за рахунок держави", відпрацьовуючи свій хліб.

Охоронці - забіяки

До Васильківського міськвідділу звернулись жителі міста Києва Віктор і Вікторія. Вони пояснили, що відпочиваючи на березі ставка одного з сіл до них підійшли двоє людей одягнених у комуфляжну форму, які представились охоронцями ставка котрий відноситься до місцевого рибгоспу і запропонували покинути берег. Незважаючи на те, що у киян не було жодного приладдя для риболовства, вони почали сперичатися з охоронцями і пояснювати їм що це лише відпочинок. Не задоволені поясненями співробітники рибгоспу вирішили підкріпити свої прохання застосуванням сили. Після цього ще раз пригрозивши пішли геть. Молоді люди негайно повідомили про цей інциндент міліцію. Правоохоронці, котрі виїхали виїхали на місце події затримали забіяк неподалік від ставка. При огляді речей у одного з охоронців була виявлена та вилучена незареєстрована рушниця ТОЗ-3 калібру 5,6 мм та 100 набоїв до неї. Тепер занадто старанним охоронцям доведеться відповідати не тільки за бійку.

Дмитро Денисов
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera