на головну
МЕДАЛЛЮ "НЕЗАЛЕЖНА УКРАЇНА" НАГОРОДИЛИ ДІЛЬНИЧНОГО

27.11.2003 року

В Обухівському районі , мабуть, немає такого жителя, хто б не знав або не чув про дільничного Матвієнка Григорія Васильовича. Підполковник міліції Матвієнко в органах внутрішніх справ працює з 1972 року. До 1974 року проходив службу на посаді міліціонера, а далі дільничним та старшим дільничним інспектором міліції на Трипільській дільниці - одній із самих великих та складних дільниць в оперативному відношенні в Обухівському районі. Великою повагою користується підполковник серед колег та населення району.

На протязі всіх років служби Григорій Васильович мав одні з найкращих показників по службі, неодноразово заохочувався керівництвом районного відділу, Головного управління та районною адміністрацією. Вміло керує підлеглими дільничними інспекторами міліції, передає їм великий досвід роботи. На адміністративній зоні обслуговування має заслужений авторитет серед керівників підприємств, установ та організацій, сільських голів.
За підсумками роботи за 9 місяців 2003 року ним особисто було направлено на лікування в ЛТП 6 хронічних алкоголіків, встановлено адміністративний нагляд одній особі, складено 91 протокол про адміністративні правопорушення. Всього на адміндільниці скоєно 14 злочинів, ним особисто розкрито 12.

Головним управлінням направлено в МВС України подання на Матвієнка Г.В. для занесення його на Дошку Пошани МВС України.
Славні традиції батька продовжують сини. Старший вже майор міліції, Матвієнко Сергій Григорович працює в Обухівському РВ ГУ начальником відділення дізнання, а менший - курсант Національної академії внутрішніх справ України.
А 11 листопада 2003 року за гарні показники в роботі та сумлінне відношення до неї на протязі 31 року служби старший дільничній інспектор Обухівського райвідділу підполковник міліції Матвієнко Григорій Васильович був представлений для нагородження медаллю "Незалежна Україна" у півфінальній акції 10-го ювілейного Міжнародного Академічного Рейтингу "Золота Фортуна".
Медаль вручали голова генеральної дирекції Міжнародного Академічного Рейтингу "Золота Фортуна" Акімов Дмитро Ігорович та колишній міністр внутрішніх справ України генерал внутрішньої служби України Василишин Андрій Володимирович.


Інна Ільченко
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera