на головну
НАПАРНИК ВИЯВИВСЯ УГОНЩИКОМ

10.12.2003 року

Близько 6-ї години ранку до Білоцерківськго міськвідділу внутрішніх справ звернувся 30-річний водій ТОВ "Кока-кола" і повідомив, що в нього викрали вантажний автомобіль"Форд-Отосан" на якому він разом з вантажником привіз продукцію фірми в Білу Церкву. Як з`ясували правоохоронці, угонщиком виявився його напарник. Того вечора вони добряче посиділи і залишили автомобіль до ранку біля готелю. Та відпочити вирішив тільки один. Коли водій заснув 21-річний вантажник взяв ключі і хитаючись попрямував до вантажівки. Водій з нього виявився ніякий, тож тільки почавши рух він "зачепив" два легковика, що стояли на узбіччі, та підігрітий спиртним водій на це не зверув уваги, а вдаривши "на газ" виїхав на трасу Київ-Одеса. Співробітники ДАІ, котрі отримали орієнтування швидко виявили авто і почали його переслідувати. Розігнавши вантажівку до пристойної швидкості, горе-водій не впорався з керуванням і "злетівши" з дороги врізався в опору високовольтної лінії електропередач. ДАІшники швидко витягнули його з кабіни і передали наряду слідчо-оперативної групи Білоцерківського МВ. Тепер, щоб витягти вантажівку повністю загружену "Кока-колою", загальна вага якої 7 тон, з-під опори, лінію доведеться обезточити.
Відносно нетверезного водія, в якого, до речі, прав ніколи й не було, порушено кримінальну справу, а його самого відпущено на підписку про невиїзд.

Олександр Коваленко
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області






ДО МІСЦЯ ПРИЗНАЧЕННЯ СПИРТ НЕ ДОЇХАВ

10.12.2003 року

В Білоцерківському районі Київської області співробітниками обласного УБОЗу було викрито підпільний завод по виготовленню харчового спирту. УБОЗівці задокументували факт вивозу черговогї партії спирту, автомобіль "Рено", який віз цистерну, було затримано на автошляху Київ-Дніпропетровськ в районі міста Миронівка Київської області. Водій тягача пред`явив правоохоронцям товарно-транспортну-накладну та сертифікат якості на спирт, що був в цистерні. Документи були явно фіктивними. В ході проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що посадові особи одного із ЗАТ під виглядом випуску дріжджової продукції, що знаходився в Білоцірківському районі практично відкрили підпільний цех і намагалися організувати реалізацію незаконно виготовлюваного спирту. До перевірки діяльності підпільного заводу було залучено податківців, спеціалістів Державного концерну "Укрспирт". По даному факту порушено кримінальну справу, визначається сума збитків завданих державі.

Інна Ільченко
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera