на головну
ЗАБИВ КОХАНУ ДО СМЕРТІ

24.12.2003 року

Наприкінці грудня в селі Загальці Бородянського району було виявлено труп 19-річної жительки сусіднього села з явними ознаками насильницької смерті. Як повідомив Центру громадських зв'язків заступник начальника Бородянського райвідділу міліції Степан Гринажук, дівчину забив до смерті її 24-річний співмешканець, з яким вона проживала разом близько року. В той трагічний вечір молодик добряче прийняв "на груди", а коли повернулась додому співмешканка він запідозрив її в подружній зраді. Щоб показати хто в будинку господар він накинувся на нещасну дівчину з кулаками, та так заходився бити, що остання від чоловічих повчань невдовзі померла. Не звертаючи на це уваги він ліг відпочивати. Лише вранці труп дівчини виявили сусіди, які й зателефонували до міліції. Наразі ревнивець знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання Бородянського РВ, ведеться слідство.

Олександр Коваленко
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області






ВУЛИЧНІ ВІЙНИ БОМЖІВ

24.12.2003 року

До Фастівського відділу міліції з районного відділення судово-медичної експертизи надійшли результати причини смерті 31-літньої Світлани, без постійного місця проживання, труп якої було виявлено на вулиці Транспортній. За висновком судмедекспертизи жінка померла від перелому ребер, розриву легенів та нирок.
В результаті проведення оперативно-розшукових заходів було встановлено, що вбивство потерпілої на вказаній вулиці вчинив 36-літній Олексій.
Постраждалу з Олексієм звела одна біда - обоє бомжували.
Життя на вулиці жорстоке, доводиться боротися не лише за кусок хліба, а й за місцем під сонцем, адже на кожній "ділянці" свої неписані закони. Та молоді люди швидко знайшли спільну мову, і не дивно, адже обоє полюбляли прикластися до пляшки. Так і коротали час: день металися по місту, в розшуках якоїсь копійчини, а ввечері, не вагаючись, її пропивали.
Звичайно не обходилося і без сварок та бійок, однак, випивши мирову чарчину, швидко забували про мізерні образи.
В той трагічний вечір все йшло за звичним сценарієм, лише Олексій був дратівливіший більше чим звичайно, чи то день не вдався, чи просто надоїло одно образне життя. Не "гріла" душу і пляшка горілки, яку принесла Світлана, та від випивки не відмовився. Коли обоє були добряче напідпитку, чоловік уже не стримував свої емоції, і після словесної перепалки накинувся на подругу зі стусанами.
Спочатку жінка намагалася відбиватися від кривднику, та згодом сили її залишили, а удари все сипалися і сипалися...
Зігнавши свій безпричинний гнів, Олексій залишив непритомну жінку, і подався в місто шукати іншої компанії, навіть не здогадуючись, що статус звичайного бомжа змінив на статус вбивці.

Галина Присяжна
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera