на головну
РОЗБІЙНИКИ ПРОДОВЖУЮТЬ ПОЛЮВАННЯ НА ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ

29.12.2003 року

. Біля шостої години вечора до будинку 96-літнього Івана Івановича, з села Пасківщина Згурівського району, розбивши віконне скло забрався невідомий чоловік. Погрожуючи старенькому чоловікові кухонним ножем, він наказав йому віддати гроші. Старенькому не лишалося іншого виходу, як віддати розбійнику все своє збереження - 120 грн. Однак ненаситному візитеру нажива здалася занадто мізерною, тож залишаючи оселю, він прихопив ще й всі продукти харчування, припасені дідусем на зиму. Та скористатися награбованим молодику не довелося. Затриманий міліцією ніде не працюючий 25-літній Максим, житель того ж села, утримується в ізоляторі тимчасового утримання.







ТРАГЕДІЯ СУСІДСЬКИХ НЕПРИЯЗНЕЙ

29.12.2003 року

Медики Білоцерківської міської лікарні №2 приклали максимум зусиль, щоб врятувати життя 63-літньому Олексію, госпіталізованому з переломами ребер і забиттям голови. Однак, так і не приходи до свідомості, чоловік помер.
Правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження потерпілому наніс житель цього ж міста, 31-літній Андрій.
Затриманий правопорушник розповів, що з постраждалий Олексій його сусід, і того вечора вона мирно сиділи за пляшкою оковитої у нього вдома, на вулиці Гризодубова. Однак чоловіча ідилія закінчилася сваркою, яка переросла в бійку. Сильнішим і цій схватці виявився звичайно молодший.
Подібний випадок стався і на вулиці Піщаній, де о восьмій годині ранку на своєму подвір'ї було виявлено тіло 51-літнього господаря Олексія, який, за висновком судмедекспертизи, помер від розриву печінки та черепно-мозкової травми.
Встановлено, що напередодні вечором між Олексієм і 41-літнім Семеном виникла сварка, а затим і бійка, на грунті неприязних відносин. Переможцем у "мордобої" знову став молодший, якому доведеться відповідати за вчинене по всій суворості закону.




ШАХРАЙСТВО ВИКРИТО

29.12.2003 року

Співробітниками відділу боротьби з економічною злочинністю встановлено, що 38-літній житель міста Біла Церква, директор одного з підприємств, шляхом обману та зловживання довірою, склав угоду на поставку цукру Київському ТОВ "Тобако" на суму більше 65 тисяч грн. Однак "бізнесмен" цукор не поставив, а вказані гроші привласнив.

ГАЛИНА ПРИСЯЖНА
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera