на головну
ЩОБ СВЯТО ЗАЛИШИЛОСЯ СВЯТОМ

31.12.2003 року

Сьогодні вся країна перебуває в очікуванні найрадісніших, найсвітліших свят - Нового року та Різдва. Мине не так багато часу, і в серцях всіх українців запанує особливий, піднесений настрій.
Однак шановні громадяни, щоб свято залишилося святом, органи внутрішніх справ попереджають Вас, що бенгальські вогні, хлопавки з вогневим ефектом, і особливо петарди можуть принести неприємності при бездумному їх використанні.
Як стверджують факти, піротехнічні іграшки, що завдають шкоди життю і здоровўю громадян, і насамперед петарди у даний час проводжують безконтрольно завозитись у необмеженій кількості до України з-за кордону та реалізовуватись населенню, у той час, коли останнє просто заборонено в нашій країні. Ці прояви вже набувають масового характеру, а малеча, відаючи про це чи ні, активно порушує правове поле законодавства, лякаючи перехожих та однолітків тим, що підкидають їм під ноги і в одяг запалені петарди, і вважають подібне дотепним жартом. І найчастіше, вони не вважають за потрібне прийняти до уваги той факт, що подібні "витівки" коштуватимуть і їм, і обўєктам прояву їх почуття гумору не тільки втратою гарного настрою, а й можливо здоров"я. Правоохоронцями ставиться під сумнів не тільки користування технікою безпеки даних виробів, але й те, що деякі громадяни порушують громадський порядок і користуються петардами в місцях масово перебування людей та в вечірній час, а це карається законом.
Тож з метою попереджень порушення громадського порядку, згідно ст. 182 законодавства України про адміністративну відповідальність тягне за собою попередження, або накладення штрафу від одного до трьох неоподаткованих мінімумів.
Так протягом минулих тижнів правоохоронцями Київщини до адміністративної відповідальності 35 осіб і вилучено близько 5000 тисяч піротехнічних виробів.

ГАЛИНА ПРИСЯЖНА
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області



Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera