на головну
ФОРМУЛА КРИМІНАЛЬНОЇ "СЕКС-ПОЛУНИЧКИ"

13.01.2003 року

Цей плід мораль називає забороненим, ці відносини - вічна притча, з їх допомогою плетуться інтриги, створюються і руйнуються родини, у багатьох від передчуття "цього" не тільки крутиться голова, але й просто "їде дах". Секс - частина нашого життя, нашої величі і нашого падіння. Коли-небудь наш читач візьме в руки пухленьку книжку з добротно написаним любовним романом чи сяде в крісло, щоб подрімати під телевізійне мерехтіння сюжетів чергового ешелону серій популярної "мильної опери". На жаль, роль пишучого журналіста більш прозаїчна: сурмити в цьому зв'язку про насущні проблеми буття, що непристойно визирають з-під чиїхось підштаників й спідниць. Тема нашого матеріалу - усілякі кримінальні витівки негідників, що ввійшли в аннали затятих послідовників секс-революції. Ілюстрації з життя активістів статевої заклопотаності ми спробували відшукати в прилеглих до столиці кущиках...

ЖЕРТВАМИ СВОЄЇ ПРИВАБЛИВОСТІ В 50% ВІД УСІЄЇ КІЛЬКОСТІ ЗҐВАЛТУВАНЬ СТАЮТЬ ПІДЛІТКИ.

…Для початку, за допомогою міліцейської статистики, ми спробували вивести деяку "цифірь" - формулу кримінальної "секс-полунички", що зростає в кожнім регіоні на своїй, особливій грядці, але завжди "вічнозеленій" й актуальній. Отже, за 2003 рік у Київській області було скоєно 90 зґвалтувань, з них розкрито 81. Для аналізу ми взяли 45 фактів насильницького задоволення всілякими негідниками своїх сексуальних амбіцій. Цікаво, що понад 55% таких випадків на Київщині мали місце в сільській місцевості.
Місце здійснення злочину: близько 31% "сексуального" криміналу відбувалося в квартирах, приватних будинках чи дачах; у майже 29% ґвалтівники насолоджувалися забороненими утіхами на вулиці, у під'їзді чи в дворі будинку; на третім місці по "привабливості" виявилися лісові масиви, яри, луги й береги водойм - близько 18%; 6,6% мають робочі місця (нічні сторожихи), 4,4% - кафе, й по 2,2% - залізничні станції і будинки культури.
У більш ніж 15% насильницького інтиму передувало спільне розпиття спиртного, у двох випадках з 45 використовувався клофелін. Хотілося б зробити невеликий відступ, присвячений віктимній поведінці. Деякі мої побратими по статі заявляють, що, мовляв, ходять панянки по ночах, п'ють в шинках з невідомими чолов'ягами до ранку, а, просинаючись в номері готелю в обіймах з дихаючими перегаром кількома волохатими чудовиськами, раптом згадують про "зганьблену честь" й біжать у міліцію з заявами. Звичайно, побачивши серед ночі симпатичну фігурку дівчини в короткій спідниці, яка недбало прогулюється, можна спокуситися. Хоча визнаємо - це справа не наша вказувати, кому й коли, де гуляти, - закон не забороняє серед ночі любуватися парком. Тільки варто знати, що цим правом можуть скористатися й піджидаючи дурненьких метеликів досвідчені серцеїди з маніячним ухилом.....
Продовжимо вивчення статистики статевих драм. У 20% випадків мали місце групові зґвалтування - від двох до чотирьох зловмисників одночасно. Причому в половині відомих фактів "груповухи" лиходії просто викрадали уподобані жертви й відвозили їх на авто в затишне містечко - частіше на дачу в столичному передмісті чи найближчі зарості Окружної дороги.
Середній вік жертви - 20 років, тому, найчастіше, це студентки вузів, технікумів й школярки. Середній вік ґвалтівника - понад 26 років, які, як правило, проживають в одному з жертвою населеному пункті. Жертвами ставали в двох випадках і 14-15 хлопчики. Віковий діапазон жертв - від 5 до 75 років. Дітей до 15 років насилували в 16% випадків від усієї кількості, 34,1% зґвалтованих перебували у віці від 16 до 18 років, - тобто жертвами своєї привабливості і чиєїсь хиті від загальної кількості подібного криміналу в майже 50% ставали підлітки. Вік від 19 до 25 років, видко, "цікавить" майже 32% сексуальних активістів, потенційних маніяків й інших статевих збоченців. Маючи вік від 26 до 35 років, ви вже менше ризикуєте потрапити в жагучі й нетерплячі обійми секс-екстремалів - на рівні 9%. Леді бальзаківського віку й їх більш старші подружки а-ля від сорока п'яти виявилися "затребуваними" у 4,5 % випадків такого насильства. Відзначимо, що звичайно ґвалтівник старший жертви в середньому на 6 років. Хоча бували казуси, коли 31-літній чоловік ґвалтував 75 - літню бабусю, чи 54-літній підпилий єгер із другом вправно позбавляв невинності 17-літню дівчинку.
Час скоєння злочину на сексуальному ґрунті, - 73,1% зґвалтувань відбувається між 23.00 і 5.00, причому з 23.00 до 2.00 відбувається 61% подібних наруг. З 15.00 до 17.00 ми спостерігаємо 12,1%, а з 19.00 до 22.00 - 12,2% сексуального насильства. В інший час статеві нелюди намагаються не "світитися" й зменшують запал своєї активності (2,6%). Цікаво, що в понеділок, вівторок і четвер стається найменше зґвалтувань, зате в середу незрозумілим чином відзначається пік активності кримінальників-збоченців - до 20% з числа зареєстрованих фактів, притім, що в п'ятницю ми маємо 17,7%, а за вихідні, природно, ці смутні цифри стають більш кричущими - 37,7%. Отже, ми наблизилися до викладу кричущих фактів. Зовсім маленьким діткам, звичайно, краще цього не читати…

КРИЧУЩІ ФАКТИ.

…28 вересня на центральній вулиці села Нові Петрівці Вишгородського району виявлена мертвою місцева жителька С., - 18-літня студентка столичного технікуму готельного господарства. У результаті оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили, що убивство дівчини після невдалої спроби зґвалтування скоїв земляк потерпілої ніде не працюючий 22-літній Р., якого затримали в ту ж добу. 22 листопада на полі біля с. Сухий Яр Ставищанського району виявлений скелетований труп місцевої жительки - 17-літньої Ж., яка понад три місяці вважалася без вісти зниклою. Правоохоронці установили, що 15 серпня ц.р. односільчанин потерпілої С., - 18-літній учень Володарського ПТУ зґвалтував останню, а потім задушив. Новоявленого Отело затримали.
На пам'ять про "зустріч" деякі лиходії відбирають у нещасних жінок золоті прикраси, мобільні телефони і документи. Наприклад, у Макарівський РВВС звернулася 19-літня киянка К., що опівночі на вулиці Тулузи в столиці до неї підкотив легковик, з якого вийшов збуджений чоловік, й, загрожуючи розправою, затяг у салон авто та швидко поїхав за місто. Виявилося, що той поспішав у с. Ясногородка, де у своєму будинку поглумився над безневинною перехожою столичних бульварів. Тілесних утіх тому здалося мало, тому розбійник вирішив зняти з красуні ще і плату за секс-екстрим у вигляді радіоприймача, 50 гривень і мобільного телефону. Макарівським пінкертонам довго ламати голови над цим ребусом не довелося, - за добу на нарах камери місцевого ІТТ понуро сидів той самий грабіжник - раніше судимий 41-літній Б.
Схожа ситуація сталася і з ще однією 19-літньою киянкою П. Пізнім вечором до неї на одній зі столичних вулиць причепилися четверо хуліганів, що розперезалися. Раптом, начебто змовившись, вони разом уштовхнули її в легковик і на всіх парах пустилися в усі грішні. Заступитися в цьому випадку за дівчину, як і в багатьох інших, було нікому, хоча упевнений: свідків і можливих заступників навколо вешталося хоч відбавляй, та кому хочеться ризикувати? Розпуста і насильство продовжилися на дачі одного із садистів у с. Віта Поштова К.-Святошинського району. Міліція спрацювала оперативно, затримавши двох жителів Вишневого і їхніх двох колег по ремеслу з Києва.
Відзначимо, що не гидують розпусники-плейбої пригостити клофеліном знайомих подружок, запрошених на розпиття пари-трійки чарок. Особливо розпускати руки тим не доводиться - благо "дама на годину" знаходиться в цілковитій відключці й можна спокійно вблагати своє чоловіче достоїнство. Подібне сталося з 17-літньою жителькою с. Маслівка Миронівського району. У той липневий вечір вона жваво погодилася на пиятику в компанії 54-літнього єгеря й його 20-літнього знайомого. Веселощі для Марини незабаром обернулися дрімучим і міцним сном, - став діяти завбачливо підсипаний хазяїном клофелін. Потім парочка хитрунів усю ніч насолоджувалася оргією з майже незворушним тілом дівчини.
Напередодні минулого Нового року в Баришівський РВВС із районної лікарні надійшло повідомлення: до них з розривом прямої кишки доставлена жителька с. Надра пенсіонерка Ш., 1944 р.н., яка незабаром від великої крововтрати вмерла. Слідчо-оперативна група міліції встановила, що винуватець трагедії - чоловік потерпілої, котрий, застосувавши силу, задовольнив свою похіть способом про який згадувати не підніметься рука навіть у найсміливішого представника журналістської братії. Горе-коханець арештований.
У травні 2000 року в селищі Буча у своєму будинку з побитим обличчям виявлений труп 85-літньої пенсіонерки Л., смерть якої за результатами судово-медичної експертизи настала від черепно-мозкової травми, перелому ребер й розриву легені. Міліція встановила, що убивство з метою зґвалтування скоїв раніше судимий 20-літній учень одного із СПТУ Києва, місцевий житель Н.
Подібний випадок, але з більш "м'яким" фіналом мав місце в с. Семиполки Броварського району. Увечері в будинок 80-літньої пенсіонерки ввірвався місцевий житель К., - 18-літній студент Ржищівського технікуму, застосувавши крайню ступінь залякування, хлопець зґвалтував бабусю. У Макарівському районі 42-літній тракторист одного з сільгосппідприємств, загрожуючи розправою, близько 8-ї години ранку в рідній хаті зґвалтував свою дочку - 16-літню школярку Ш. Батька-ґвалтівника заарештували.

ПРО СЕКСУАЛЬНІ ЗБОЧЕННЯ

Окремо хотілося б розповісти про "радикальні" прояви розпусти, що граничать з патологією свідомості. Щоб не породити спокусу підказки доморослим маніякам, в особливі подробиці вдаватися не станемо, а лише освітимо хронологію сього неподобства.
27 червня у Фастівський МРВ звернулася жителька с. Фасовець Р., 1969 р.н. із шокуючою заявою, - два роки підряд її чоловік - 38-літній робітник одного з дослідних підприємств регулярно насилував, у т.ч. "нетрадиційним шляхом", свою прийомну дочку - 12-літню школярку. Розпусника заарештували.
15 серпня в Броварський РВВС звернулася жителька с. Калинівка 32-літня С., й повідала про те, що у два останні місяці її 5-літню дочку насилував місцевий житель З., 1986 р.н.
У святковий день 24 серпня учениця Київського економіко-правового ліцею, 16-літня жителька с. Княжичі Броварського району повідомила в місцеву міліцію про те, що опівночі невідомі насильно посадили її в іномарку і відвезли в лісосмугу, де змусили останню розділити з ними групову любов. Правоохоронці незабаром установили лиходіїв - трійцю місцевих лобуряк.
9 вересня серед білого дня на вулиці Піщаній Обухова невідомий насильно задовольнив пристрасть неприродним способом у відношенні 14-літнього учня однієї з місцевих шкіл. Негідника дотепер не знайшли, та особу педофіла встановили. Ми маємо можливість показати "фейс" підозрюваного - раніше судимого бомжа по імені Ахмедшин Василь Гельмітдинович, 1959 р.н., який, до речі, хворіє відкритою формою туберкульозу. Може, читачі допоможуть у затриманні цього небезпечного типа.
14 грудня в міліцію Таращі звернулася 32-літня мешканка с. Крива М. про те, що одинадцять днів тому її дочку 1996 р.н. ученицю місцевої школи зґвалтував... чоловік, рідний батько маляти - 28-літній робітник районного транспортного підприємства. Дівчинку довелося госпіталізувати в лікарню. Татуся-збоченця заарештували.
Затримано маніяка, який тероризував останнім часом школи К.-Святошинського району. Цей, на вигляд здоровий чоловік, відслідковував в яких школах на ніч залишаються жінки-сторожі, продирався усередину вибиваючи двері чи вікна і насилував охоронниць. Таких епізодів на його рахунку поки відомо чотири. От кілька прикладів з біографії чатуючого на секс-вахтах одержимого. 29 серпня опівночі той, висадивши двері запасного виходу, пробрався в школу в с. Крюківщина, де, по його прикидках, чергувала 33-літня охоронниця. Розрахунок лиходія виявився вірним, - сторожиха була негайно зґвалтована й обласкана всіма наявними в арсеналі нахаби погрозами. Проте, це не перешкодило потерпілій звернутися в міліцію.
Сміливості й впевненості тому додав скоєний у ніч напередодні подібний "подвиг". У Вишневому він проникнув через відкрите вікно в приміщення школи №1 й зґвалтував 60-літню жінку, яка там чергувала. Тепер, цей тип змушений обігрівати незатишні й прохолодні нари в'язниці.

ПРО СЕКСУАЛЬНУ ЕКСПЛУАТАЦІЮ Й ЕКСПЛУАТАЦІЮ СЕКСУ.

…Не утомлюються, іноді, дивувати наївністю деякі представниці українського народонаселення. Повіривши в необразливі обіцянки високих заробітків після працевлаштування в "сфері обслуговування" країн далекого зарубіжжя, сі панянки повноваго ковтають принаду, закинену транснаціональними сутенерами й їхніми партнерами в Україні. Як не сумно, шановні добродії читачі, це відбувається після неймовірних зусиль ваших покірних слуг журналістів защипати вас моторошними розповідями й опусами з надр забугорних масажних салонів, борделів й караванів торговців жіночими принадностями, пристойно постачених фотографіями з заплаканими фізіономіями цілком презентабельних співвітчизниць. Хоча, визнаємося, у деяких з них сум вельми позерський й дехто не так вже горює, як нам це хочуть представити. Проте, у Київській області є свіжі факти, коли дівчата, які потрапили з цього регіону в оберт секс-індустрії не "за замовчуванням" а по примусу чи в результаті безсовісного обману, виривалися на волю й зверталися по допомогу до правоохоронців.
Наприклад, у липні 2003 року в Білоцерківський МВВС надійшла заява 22-літньої жительки Сквири П., про те, що в лютому 2002 року жителька Б. Церкви Х., 1978 р.н. під виглядом допомоги в працевлаштуванні організувала їй виїзд у м. Прилен Республіки Македонія. У цій балканській країні, нашій землячці довелося примусово відпрацьовувати своє існування стриптизеркою у місцевому барі "Даніель", де її насильно утримували майже рік, допоки українці не вдалося утекти в рідну Сквиру.
Незабаром у міліцію надійшла заява 23-літньої жительки Броварів. У ній вона розповідає як її землячка Д., 1959 р.н. й співмешканець племінниці останньої громадянин Югославії Ристич Йовиця під виглядом працевлаштування за кордоном офіціанткою організували виїзд Р. і її подруги Ш., також 23-х років, у Боснію і Герцеговину для подальшої сексуальної експлуатації.
По всім перерахованим фактам порушені кримінальні справи. Нашим читачкам побажаємо більш розсудливо підходити до подібних глянсових умовлянь, за красивими обкладинками яких криються сірі сторінки з оповіданнями про тяжкі будні секс-трудівниць українського родоводу...

Геннадій Карпюк
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera