на головну
КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА

02.03.2004 року

В селі Ревне на вулиці Леніна, Бориспільського району, у своєму будинку, було виявлено з чисельними забиттями голови і непритомному стані сорокарічного Віктора. Від отриманих тілесних ушкоджень чоловік помер.
Співробітники блоку кримінальної міліції встановили, що в цей же день на вказаній вулиці, біля першої години, чоловіка побили під час сварки місцеві жителі, непрацюючі 28-літній Олександр та 21-літній Вадим.
Затримані у скоєному злочині зізналися, наразі обидва утримуються в ізоляторі тимчасового утримання.

Мали місце і вилучення зброї.

В місті Б.Церква співробітниками відділу боротьби з організованою злочинністю спільно з працівниками карного розшуку у квартирі непрацюючого, раніше судимого 40-літнього Анатолія виявлено та вилучено пістолет "Шмайсер", калібру 9 мм., 5 патронів до нього, а також 12 патронів до газового пістолета.
Анатолія затримано згідно ст. 115 Кримінально-процесуального кодексу.
А в селі Дитятки Іванівського району у будинку П. робітника "Чорнобильліс" виявлено та вилучено карабін КАО-44, 13 патронів калібру 7,62 мм., 5 патронів калібру 9 мм. та незареєстровану мисливську рушницю МЦ20-01.
В ході проведення комплексного оперативно-профілактичного відпрацювання слідчо-оперативною групою МВ в Чернігівському кварталі міста Славутич, в квартирі непрацюючого 30-літнього С. виявлено та вилучено гранату РГД-5 із запалом.
Зловмисник утримується в ізоляторі тимчасового утримання.

Злодії не гребують ні державним, ні приватним добром.

Так в селі Антонівка Білоцерківського району двоє місцевих крадіїв викрали з території літнього табору ферми товариства з обмеженою відповідальністю "Обрій" металеве кріплення огорожі.
А в селі Озерне, того ж району, з ферми сільського господарства імені "9-го січня" 27-літній Олег, місцевий житель, викрав зварювальний апарат.
Поживитися чужим добром мали намір і сорокашестирічні Сергій та Анатолій з міста Б.Церква. На вулиці Леваневського чоловіки проникли до будинку пенсіонерки Ольги Андріївни і намагалися винести холодильник. Не вдалося, поки тягли занадто важку річ, повернулася господарка, яка й викликала міліцію.




РОЗВАГИ МОЛОДИХ

Суботнім вечором до К.Святошинського відділу міліції звернувся чоловік і повідомив, що в селі Білогородка на нього напали троє невідомих, побили його і пограбували.
На місце події виїхала оперативна група, в складі якої знаходився кінолог зі своїм четвероногим підлеглим, який швидко взяв слід зловмисників. Однак в ході проведення даного розслідування оперативники виявили ще один злочин: на вулиці 40 років Перемоги лежав без свідомості, роздягнений чоловік, з явними слідами насильства.
Тільки після надання першої медичної допомоги та госпіталізації постраждалого оперативники продовжили пошуки зловмисників, і затримали їх.
Всі троє виявилися жителями Львівської області, а на Київщину потрапили вони в січні місяці, в пошуках роботи.
Того дня молодиків в місцевому барі "обмивали" отриману першу зарплату. По дорозі до квартири, яку вони наймали, уже добряче захмелілим парубкам зустрівся Олександр, який і став першою жертвою їх розбійного нападу. Без наказана "розвага" так сподобалася молодим бешкетникам, що коли на безлюдній вулиці з'явився ще один пізній перехожий, вони вирішили "поговорити" і з ним. Весела трійця без будь яких причин накинулась з кулаками на 28-літнього Анатолія, а коли він втратив свідомість, вони не вагаючись стали роздягати безпомічне тіло. Не погребували молодики навіть взуттям чоловіка.
Проти 20-літніх Андрія, Богдана, та 18-літнього Віктора, порушена кримінальна справа відразу по трьох статтях - за розбій, грабіж, і вбивство. Так вбивство, адже Анатолій, не приходячи до свідомості, від отриманих ушкоджень помер. А молодим людям за свої розваги доведеться відповідати по всій суворості закону.
Мало не сталося трагедії і в сусідньому селі Горенка.
Андрія і Віктора жителів Чернівецької та Хмельницької областей, доля закинула на Київщину також в пошуках роботи. Молоді хлопці, які працювали разом, швидко знайшли спільну мову, а згодом і найняли одну квартиру на двох, де коротали довгі зимові вечори.
Все було б нічого, якби не горілка.
Робочий тиждень видався не із легких, тож вихідні хлопці вирішили розслабитися: купили горілки, закуски і ... випили скільки, що без підстав почали м'яти один одному боки.
В цій баталії сильнішим виявився житель Чернівецької області, який наніс ножове проникаюче поранення живота своєму 21-літньому товаришу, якого госпіталізовано. А зловмисника, згідно ст. 115 Кримінально-процесуального кодексу України, за вчинений злочин затримано.

Галина Присяжна
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera