на головну

Патрон вилучено, власника затримано

12.03.2004р.

В ході проведення комплексного оперативно-профілактичного відпрацювання Київської області в рамках спецоперації "Зброя та вибухівка", працівниками УБОЗ ГУ в Київській області в місті Біла Церква було вилучено предмет схожий на тротилову шашку. Після проведення дослідження вибухотехнічною службою НДЕКЦ ГУ було встановлено, що вилучена річ ніщо інше, як армійський патрон споряджений вибуховою речовиною бризантної дії. Вибухо-небезпечну річ зберігав у своїй квартирі 25-річний місцевий житель. Вага вилученого патрона більше кілограма. Наразі правоохоронці з`ясували, що молодий чоловік цю річ намагався продати, а звідки вона до нього потрапила встановить слідство. "Власника" патрону затримано.

Олександр Коваленко
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області



Скоїв крадіжку у власної дружини

12.03.2004р.

Володимир повернувся з роботи після нічного чергування злегку на підпитку. Зустріч з дружиною здалася йому не такою "привітною", як йому бажалося. Зачекавши коли Антоніна та її син пішли з дому, випив ще горілки та запросив до оселі свого сусіда, подивитись ніби-то на несправність комп`ютера. Та напевно в нього прокинулися манери старої звички, адже Володимир тричі за свій вік був судимий за крадіжки. На його думку річний термін спільного життя давав підстави вважати останньому, що він вправі розпоряджатись майном співмешканки, як своїм власним.
Спакувавши комп`ютер разом з монітором та клавіатурою в сумки, не забув прихопити з собою відео та аудіомагнітофон. Не довго. Не довго думаючи попросив допомоги у сусіда допомогти донести на автобусну зупинку апаратуру, нібито для здачі в ремонт. Діставшись столиці горе-чоловік всю апаратуру продав майже за безцінь, а на виручені кошти славно погуляв. На повернення чоловіка чекала дружина та слідчо-оперативна група Броварського райвідділу. Наразі свій вчинок Володимир пояснює слідчим.

Світлана Костюченко


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera