на головну

КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА

В селищі Ворзель, що на Приірпінні, на території дитячого табору відпочинку "Світанок", який належить ТОВ "Українська гірничо-металургійна компанія", під час проведення зварювальних робіт стався вибух газового балону.
Внаслідок вибуху загинув 18-літній Максим Б., робітник даного підприємства, ще трьох інших робітників з тілесними ушкодженнями різного ступеню тяжкості доставлено до центральної районної лікарні.

В місті Вишгороді на вулиці М. Спасу, 26-літній Олег, разом зі своїм приятелем-однолітком киянином Русланом, вирішили розжитися грошенятами досить примітивним шляхом - вимаганням.
У приватного підприємця Бориса, вони вимагали не багато і не мало 500 американських доларів.
Зловмисників затримано.

В селі Лозовий Яр Яготинського району на вулиці І.Франка з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини та різаною раною обличчя було виявлено тіло пенсіонера В.
В ході проведення оперативно-розшукових заходів працівниками блоку кримінальної міліції встановлено, що вбивство потерпілого , під час сварки, скоїв 52-літній Володимир, місцевий житель, який у скоєному злочині зізнався і дав правдиві покази. Речові докази вилучено.

До Білоцерківської центральної лікарні госпіталізували у стані алкогольного сп'яніння, з проникаючим ножовим пораненням грудної клітини, 53-літнього Андрія.
Постраждалий повідомив, що вказані тілесні ушкодження на вулиці Гайок у під'їзді будинку № 185 заподіяв невідомий.
По даному випадку порушена кримінальна справа.

О 23 годині надійшло повідомлення до Васильківського райвідділу міліції, що в селищі Гребінки на вулиці Чехова до будинку пенсіонерки зайшов невідомий і погрожуючи їй сокирою відібрав 200 грн., 6 блоків цигарок та особисті документи.
В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітники блоку кримінальної міліції затримали 27-літнього Романа, робітника Саливонського цукрового заводу. Наразі грабіжник утримується в ізоляторі тимчасового утримання.

До райвідділу міліції П.Хмельницького надійшло повідомлення з районної лікарні, що до них з черепно-мозковою травмою госпіталізували 61-літню жительку села Мазінки. На жаль життя Марії врятувати не вдалося, через два дні вона померла.
Слідчо-оперативна група встановила, що дані ушкодження потерпілій заподіяв 29-літній Олексій - рідний син.
Затриманий люблячий синок утримується в ізоляторі тимчасового утримання, його подальшу долю буде вирішувати суд.

В селищі Макарів на вулиці 60 років СРСР у будинку К. з рубленою раною голови було виявлено тіло місцевого непрацюючого жителя - 28-літнього Руслана.
Правоохоронці встановили, що вбивство потерпілого сокирою, під час сварки, яка виникла на грунті неприязні, вчинив господар будинку, 63-літній Володимир.
Затриманий у скоєному злочині зізнався і дав правдиві покази.

В центральній районній лікарні міста Василькова від ЗЧМТ, крововиливу у мозок та розриву печінки помер житель селища Калинівка, 59-літній Віктор, якого за два дні госпіталізували в непритомному стані.
Правоохоронці встановили, що вказані тілесні ушкодження потерпілому, під час сварки, заподіяв син, 20-літній Андрій. Що не поділили між собою самі рідні люди з'ясує слідство. Однак можна сказати, що молодик, який уже мав судимість за хуліганство, знову потрапить за грати, цього разу уже за вбивство.

Мали місце і шахрайство. До Кагарлицького районного відділу міліції звернувся директор одного з товариств з обмеженою відповідальністю і повідомив, що директор одного із столичних ТОВ, 32-літній Андрій, шахрайським шляхом заволодів 941 тисячею грн.
"Пан" Андрій узяв кошти для придбання та поставку 1300 тон зерна кукурудзи. Зерно шахрай придбав, однак до місця призначення так і не потрапило.
Наразі ведеться робота по відшкодуванню збитків.

Галина Присяжна
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera