на головну

КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА

До Бориспільського міськрайвідділу міліції звернулася 55-літня жителька села Любасці і повідомила, що серед білого дня до її будинку зайшли невідомі і відкрито заволоділи особистими речами господарки. Встановлено, що злочин скоїли 16-літні Дмитро та Олег, учні середньої школи.

Співробітниками відділу карного розшуку в селі Розважів Іванівського району у будинку непрацюючого Т. виявлено обріз карабіну часів Великої Вітчизняної Війни калібру 7,62 мм., без номера.
Зброю вилучено.

До Кагарлицького райвідділу звернулася 18-літня Наталка, жителька села Шубівка, студентка Ржищівського гуманітарного коледжу і повідомила, що 12 березня о 20 годині, коли поверталася із заняття, її зґвалтував місцевий житель, 17-літній Андрій.

В селі Софіївська Борщагівка житель міста Умань Черкаської області 26-літній непрацюючий Леонід розбив віконне скло у гаражі Олексія, місцевого жителя, і проникши до споруди, незаконно заволодів його автомобілем ВАЗ-2106.
Працівниками відділу ДАІ автомобіль затримано в селі Петропавловська Борщагівка і поставлено на штраф майданчик райвідділу.

До міськвідділу міліції по спецлінії "02" від невідомого надійшло телефонне повідомлення, що в місті Біла Церква на вулиці Ш-Алейхема в приміщені міської прокуратури закладено вибуховий пристрій.
В ході обстеження вибухових предметів не виявлено. Евакуація не проводилась. Задіювалось 20 працівників міліції.

Мали місце і підробка грошей.
Так в селі Рикуль Вишгородського району у магазині "Продторг" місцевий житель Максим, за придбаний товар розрахувався купюрою номінальною вартістю 100 грн, яка виготовлена струменево-капельним способом за допомогою кольорової копіювальної техніки.
В той же день у селищі Рокитне на вулиці Лісній у торговельному кіоску "Акація" місцевий житель Б. за придбаний товар також розрахувався купюрою номіналом вартістю 50 грн., яка виготовлена за допомогою кольорової копіювальної техніки.

В селі Ольшаниця Рокитнянського району у психоневрологічному інтернаті помер 72-літній Г., психічно-хворий.
За висновком судмедекспертизи його смерть настала від закритої травми грудної клітини та переломів ребер.
Встановлено, що вказані тілесні ушкодження потерпілому, під час сварки, заподіяв підопічний указаного інтернату 55-літній Щ., психічно-хворий.

В ході проведення оперативно-профілактичного відпрацювання у селі Кип'ячка Миронівського району у своєму будинку на вулиці Щорса було виявлено тіло 54-літнього Анатолія. За результатами СМЕ смерть потерпілого настала в результаті черепно-мозкової травми. Співробітниками блоку кримінальної міліції встановлено, що вбивство, вчинив місцевий житель Володимир. В той трагічний день чоловіки ще зранку почали похмелятися, а коли добряче захмеліли, вчинили сварку, під час якої гість доводив свою правоту господареві кулаками.
Зловмисника арештовано, тепер у нього буде час продумати над своїм не путьовим життям.

Галина Присяжна
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera