на головну

КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА

Працівниками ДАІ на одній з трас поблизу міста Бровари для перевірки документів була зупинена вантажівка. Виявилося, що двоє непрацюючих луганчан перевозили в цій машині 40 тон цукру на суму близько 100 тисяч гривень. Оскільки достовірність супровідних документів викликала сумніви, міліціонери затримали вантаж. Невдовзі місцеві правоохоронці встановили, що даний цукор - справжнісінька контрабанда, яку ввезли в Україну з Росії та по підроблених документах транспортували до міста Бровари для реалізації.

В неділю співробітниками Фастівського міськвідділу близько сімнадцятої години дня було затримано Олександра К., 38-річного жителя міста Біла Церква, який намагався збути з рук 4 пляшки фальсифікованої горілки. Правоохоронцями було встановлено, що вказану горілку він виготовив у себе вдома. Після обшуку його будинку, слідчим стало зрозуміло, що затриманий вирішив поставити кустарне виробництво оковитої з розмахом, адже міліціонерами було виявлено та вилучено 120 літрів спирту, 80 пляшок уже готової продукції, 4 тисячі пробок та 3 тисячі акцизних марок.

А ось деякі жителі Київщини знехтували діючим законодавством і тепер понесуть відповідне покарання за зберігання зброї. Співробітниками карного розшуку Миронівського райвідділу в будинку 48-річного Михайла В., мешканця села Кулешів, було виявлено та вилучено обріз пневматичної гвинтівки, переробленої для стрільби патронами калібру 5,6 мм. Правоохоронцями Фастівського міськвідділу в селі Пилипівна у місцевого жителя Івана В. було виявлено й вилучено карабін ТОЗ-99 калібру 5,6 мм з оптичним прицілом. Міліціонерами Яготинського райвідділу в селі Фарбоване в будинку 22-річного Максима О. було виявлено та вилучено саморобний пристрій для стрільби малокаліберними патронами.

Нажаль, минулого тижня не обійшлося і без трагічних випадків. В одному з сіл Макарівського району занепокоєними сусідами у власному будинку було виявлено труп 49-річної Ганни В. Правоохоронцями було встановлено, що потерпіла вмерла внаслідок колото-різаної рани грудної клітки. З'ясувалося, що в четвер близько 22 години чоловік Ганни, 53-річний Степан В., для того, щоб остаточно довести свою правоту, під час сварки завдав дружині один-єдиний, але смертельний удар шилом.

До Обухівського відділу міліції звернувся директор ЗОШ с. Семенівна і повідомив, що о 9 годині учениця 9-го класу принесла до школи гранату без запалу часів Великої Вітчизняної Війни. Дівчинка розповіла, що знайшла цю страшну цяцьку на своїй присадибній ділянці під час проведення земляних робіт. Гранату знешкоджено у безпечному місці.

В селищі Гостомель на вулиці Леніна у теплиці, на присадибній ділянці 33-річної Марії, внаслідок порушення техніки безпеки при користуванні газовим балоном стався виток побутового газу, в результаті чого скопичилася газово-повітряна суміш. Господарка вирішила протопити в теплиці, і не здогадуючись про утечу газу спокійно запалила котел. Тут і стався вибух, в результаті якого вона отримала опуки 1-2 ступеню та перелом ноги. З отриманими травмами її госпіталізовано до міської лікарні.

До Білоцерківського відділу міліції звернулася 19-літня Марина, підприємець, і розповіла, що на ринку по вулиці Леванівського, невідомий за придбаний у неї товар розрахувався купюрою номінальною вартістю 20 гривен, яка виготовлена струменеві-капельним способом за допомогою кольорової копіювальної машини. В ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що злочин скоїв житель села Шкарівка, цього ж району, 29-річний Олег.

До відділу міліції міста Броварів надійшло повідомлення, що біля другої години ночі на вулиці Черняхівського у під'їзді будинку № 17, непрацюючий 18-літній Антон, місцевий житель, застосувавши фізичну силу по відношенню до жителя цього ж міста, відібрав у нього 280 грн та мобільний телефон.

Галина Присяжна
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera