на головну

РУБРИКА "ЗЛОЧИННИЦІ"

КРИМІНАЛЬНА МОЗАЇКА ДАМСЬКИХ ЗВЕРШЕНЬ(ПРОДОВЖЕННЯ)

УБИВЦІ

У 22.30 на вул. Леваневського Б. Церкви в під'їзді будинку №57 між 6 і 7 поверхами біля сміттєпроводу, з колото-різаною ранню в області серця, виявлено труп 28-літнього Ш. Установлено, що убивство під час сварки після спільної пиятики у своїй квартирі скоїла Янішпольска Р., 1971 р.н., потім витягнула тіло до сміттєпроводу. Її затримали, ніж вилучили.
У 9.00 на території ставків ТОВ "Агросвіт" в с. Карапиші Миронівщини з численними ножовими пораненнями грудної клітки, спини і черевної порожнини, чотири з яких проникаючі, виявлено труп 25-літнього місцевого жителя К. Установлено, що опівночі тут, на дамбі ставка, місцеві жительки Ільченко, 1985 р.н., і Красножон, 1983 р.н., безробітні, під час сварки після спільної пиятики, заподіяли йому тілесні ушкодження ножем, а потім скинули тіло з дамби. Дами затримані.
У Борисполі повідомили, що під час доставки в лікарню в кареті "швидкої" від проникаючого ножового поранення грудини вмер житель міста В. 50-літній таксист. Установлено, що напередодні на вул. Київський шлях у своїй квартирі смертельні поранення під час сварки кухонним ножем нанесла дружина потерпілого, яку затримали.
У Кагарлицький РВВС із райвідділення судово-медичної експертизи надійшли результати причин смерті жителя Ржищева Р., 1953 р.н., непрацюючого, труп якого виявили у своєму будинку на вул. Новоселів. У висновку сказано, що смерть настала від черепно-мозкової травми, переломів кісток черепа й крововиливу в мозок. Оперативно-розшуковими заходами міліція встановила, що убивство, під час сварки, що виникла на ґрунті взаємної ворожості, скоїла колишня дружина потерпілого, 47-літня завідувачка місцевого відділення зв'язку.
У с. Триліси Фастівського району у своєму будинку з рубаними ранями голови виявлено труп 83-літньої пенсіонерки. Виявилося, що пізнім вечором убивство на ґрунті ворожості, перебуваючи в стані сп'яніння, лопатою скоїла односельчанка потерпілої 44-літня Б.
У с. В. Олександрівка Бориспільщини у вигрібній ямі одного з домоволодінь на вул. Леніна виявлено труп 40-літнього К. На шиї убитого був одягнений металевий ланцюг. У результаті оперативних заходів, співробітники карного розшуку встановили, що ще в жовтні 2002 року на ґрунті ворожості убивство скоїли житель Києва Г., 1961 р.н., й колишня дружина потерпілого, жителька цього ж села.
У своєму будинку на вул. Мічуріна Броварів із слідами побиття виявлено труп 83-літньої Л. Судові медики констатували, що її смерть настала від закритої травми грудної клітки й переломів ребер. Установлено, що злочин скоїла 48-літня дочка потерпілої Т., психічно хвора.
У лютому Поліська міжрайпрокуратура порушила кримінальну справу по факту зникнення 10 лютого 2004 року жительки с. Рагівка К., 1940 р.н., пенсіонерки. У ході оперативно-розшукових заходів співробітники Поліського РВ установили, що ввечері 7 лютого місцева 28-літня жителька Аксельбант, під час сварки, що виникла після спільної пиятики, сокирою скоїла вбивство К., після чого труп потерпілої разом зі своїм знайомим раніше судимим односільчанином на санках вивезли в лісосмугу біля Рагівки й закопали. Цей дует у криміналі зізнався і був затриманий. Сокиру вилучили, а труп відкопали…

ХУЛІГАНКИ

У Кагарлицьку міліцію з лікарні надійшло повідомлення, що до них з різаними ранями плеча, грудної клітки і черевної порожнини звернулися жителі с. Бендюгівка подружжя Б., 1938 і 1929 р.н., пенсіонери. Близько 21.00 у будинку потерпілих ножові поранення під час сварки на ґрунті ворожості скоїла їхня 40-літня односельчанка Маляренко.
Близько 22.00 у м. Фастів на вул. Радянській місцева 22-літня жителька Шуляк, раніше судима, через хуліганські спонукання, перебуваючи в міцному підпитті, загрожуючи розправою завела на дах СШ№ 5 ученицю цієї ж школи Б. 1991 р.н. й намагалася скинути з даху. Хуліганку затримали.

ФАЛЬШИВОМОНЕТНИЦІ, ОШУКАНКИ Й ШАХРАЙКИ

У Борисполі звернувся бармен бару "Нон Стоп" Ж., що близько 24.00 невідома жінка за придбаний товар розрахувалася купюрою 100$, виготовленою офсетним способом. Установлено, що цю "банкноту" збула місцева жителька Ю., 1986 р.н., непрацююча, яку їй дав, свідомо знаючи, що вона підроблена, 20-літній Б. У 10.00 у Московському кварталі Славутича затримали місцеву жительку Гусейнову, 1978 р.н., яка за товар, що сподобався в кіоску, розрахувалася 50-гривеною купюрою, виготовленою на кольоровому ксероксі. Того ж дня вона "відзначилася" і на міському ринку, де всучила торговці за придбану їжу 100 гривень у ксероксному виконанні.
У Василькові звернувся місцевий житель 23-літній Ф., таксист, що близько 10.00 невідома за проїзд розрахувалася фальшивою 100-гривеною купюрою. Лиходійкою виявилася землячка візника 22-літня Уланова. Підробка зроблена на ксероксі.
По факту присвоєння грошей підприємця Усика, 1981 р.н., жителя Харкова в сумі 35000 гривень порушена кримінальна справа. Установлено, що в ресторані Б. Церкви "Родон" комерційний директор білоцерківської фірми "Неграл" 21-літня Можаровська, разом зі своїми співробітниками 23 і 24 років, під час спільної пиятики підкинули потерпілому пігулки "клофеліну", заподіявши останньому тілесні ушкодження, заволоділи його грошима. Трійця арештована.
У Кагарлику звернувся місцевий житель І., про те, що близько 11.00 на вул. Незалежності дві циганки під приводом зняття порчі заволоділи ювелірними виробами й 800 євро в його 15-літньої дочки Тетяни і її 13-літньої подруги В.
Близько 15.00 у селищі Згурівка на вул. Шкільній з будинків П, 1935 р.н., начальника районного контрольно-ревізійного відділу й І., 1922 р.н., пенсіонера невідомі жінки циганської національності облудним шляхом украли 2500 гривень, ювелірні вироби й фотоапарат. Після крадіжки ті зникли на "Жигулях". У Борисполі надійшло повідомлення про те, що близько 16.00 у на вул. Київський шлях міста дві циганки в місцевої жительки П. 1990 р.н., учениці СШ, під приводом зняття порчі обманом заволоділи 5400 доларів США й ювелірними виробами, які та без дозволу батьків взяла у своїй квартирі.
Співробітники ВДСБЕЗ Б. Церкви встановили, що місцева жителька Ш., 1951 р.н., підприємець, використовуючи фіктивні накладні, виготовлені на власному комп'ютері, шляхом шахрайства заволоділа автомобільними шинами в кількості понад 3600 шт. у своєї колеги по бізнесу, - 45-літньої землячки О., що принесло останній збиток на суму 356000 гривень. Незабаром, ті ж співробітники порушили кримінальну справу щодо жительки міста 43-літньої Петровської, яка, знаючи, що деякий Ф., 1977 р.н., хотів виїхати закордон, запропонувала йому свої послуги по оформленню документів й надалі, зловживаючи довірою хлопця, одержала від нього 300$, та зобов'язання не виконала, а гроші не повернула. Теж сталося й з 26-літнім Н., у якого облудниця виманила 1000$, але їх не повернула.
У Білоцерківську міліцію звернулася жителька К., 1964 р.н., підприємець, що близько 12.00 на вул. 60-річчя Жовтня міста невідомий захопив й утримує в заручниках, до повернення нею боргу, її 22-літнього сина Цезаря. У результаті оперативники встановили, що Цезаря у своїй квартирі на вул. П. Запорожця утримував його одноліток Журавльов. Надалі з'ясувалося, що К. протягом двох останніх місяців, зловживаючи довірою, під приводом працевлаштування закордоном, заволоділа грошима підприємців Журавльових, Молоткової й Мамутової на загальну суму 2,5 тисячі євро. У ході перевірки їхніх документів на митниці виявилося, що усі візи, які оформила К., виявилися підробленими.

Далі буде...

Геннадій Карпюк
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera