на головну

КРИМІНАЛЬНА ХРОНІКА

Останнім часом почастішали крадіжки автотранспорту. Злодії знахабніли вкрай і йдуть на злочин в будь який час доби.
До Броварського райвідділу міліції звернувся житель села Рудня і повідомив, що біля дев'ятої години вечора, в сусідньому селі Шевченкове, він біля подвір'я своїх друзів залишив без нагляду мотоцикл МТ-12. В будинку приятелів чоловік пробув менше години, та цього було досить для крадіїв. Коли господар повернувся, то від залізного коня не лишилося й сліду.
Правоохоронці встановили, що злочин скоїли Олег і Андрій, 25-літні місцеві жителі, які утримуються в ізоляторі тимчасового утримання. Мотоцикл повернуто щасливому власнику.
На своєму залізному коні Олексій поїхав до своїх друзів у сусіднє село Шевченкове, де на вулиці ,та коли залишив на вулиці Броварського району біля дев'ятої години вечора не лише
В місті Яготин на вулиці Т.Шевченка невідомі проникли до гаража Івана Л. І незаконно заволоділи мотоциклом "Ява-350".
Встановлено, що злочин скоїли місцеві хлопчаки, 17-літній учень СПТУ-11 та 15-літній школяр.
Виявляється, як зізналися підлітки, злочин вони вчинили заради забави, надто хотілося покататися на "крутій Яві", яку до речі, повернуто власнику.
А от Сергію з селище Володарка поталанило значно менше.
Вночі до його гаражу, зламавши замок, проникли невідомі і викрали його мотоцикл "Мінск".
Наразі ведуться пошуки як транспорту так і крадіїв.

На днях до Броварської центральної лікарні госпіталізували з проникаючим ножовим пораненням госпіталізували 49-літнього Анатолія, жителя села Плоске.
Як з'ясували правоохоронці, дані ушкодження постраждалому наніс співмешканець його доньки, громадянин Республіки Індія, який до речі на території України перебував нелегально.
На вихідні молодик, разом зі своєю коханою, приїхав зі столиці, де обоє проживають тимчасово, перевідати її родину.
Дорогих гостей зустрічали як годиться: на столі відразу з'явилася і смачні українські закуски та домашня горілочка, яка так подобалася іноземцю. Та мабуть наша національна оковита була занадто міцна для жителя далекої сонячної Індії. Після декількох випитих чарчин, господарі ледь угамували Алі, який почав бешкетувати і сипати погрозами на їх адресу. Згодом темпераментного молодика таки вдалося вгамувати і покласти спати, та тільки не на довго. Через декілька годин він знову сидів за столом і з новими силами знищувати спиртне.
Від нової порції випитого у майбутнього зятя знову "забурлив" адреналін, і втративши повністю над собою контроль він накинувся з кулаками на тестя, а коли під "гарячу" руку потрапив ніж, то і він пішов до справи.
Лікарі стверджують, що стан здоров'я постраждалого задовільний, однак йому доведеться провести деякий час в лікарні, а зловмисник утримується в ізоляторі тимчасового утримання. По даному випадку порушено кримінальну справу.
19 квітня до Бориспільського відділу міліції надійшло повідомлення з центральної районної лікарні про госпіталізую до них 50-літнього киянина Максима з опіками 2-го ступеня тяжкості.
Встановлено, що в селі Мала Стариця, в будинку, який залишився йому в спадщину, стався вибух газового балону, внаслідок чого чоловік отримав указані опіки.
За висновком спеціалістів, вибух виник в результаті порушення правил техніки пожежної безпеки.
Наразі стан потерпілого стабільний.
Мали випадки і насильства, так тільки з початку місяця уже сталося 9 гвалтувань, а з початку року 38.
В селі Петровське Рокитнянського району біля Будинку культури 27-літні Віталій та Роман, непрацюючі місцеві жителі, застосувавши фізичну силу зґвалтував свою односельчанку - 18-літню Марину, ученицю Рокитнянського ПТУ-1.
Вказаних осіб затримано.
У Білоцерківській центральній районній лікарні від переломів ребер та внутрішньо-черевної кровотечі помер 58-літній Павло, без постійного місця проживання.
В ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що тілесні ушкодження потерпілому, які спричинили його смерть, вчинили місцеві жителі - 48-літній Анатолій та 37-літній Віктор.
В той день, на вулиці П.Запорожця, чоловіки "обмивали" випадкову зустріч. Випито було не одну пляшку, а коли вже добре сп'яніли - вчинили бійку, причиною якої було те, що Павло "бомж".
У скоєному злочині зловмисники зізналися і дали правдиві покази.
Згідно ст. 115 Кримінально-процесуального кодексу України вони затримані.

Галина Присяжна
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera