на головну

В арсеналі зловмисників була навіть авіаційна бомба

Працівниками УБОЗ ГУ МВС України в Київській області була проведена блискуча операція по затриманню групи, що займалась реалізацією вибухових речовин і боєприпасів.
Після проведення оперативних заходів, в результаті яких з незаконного обігу вилучено 25 кілограмів тротилу, 5 кілограмів амоніту, більше кілограму гексогену, керівництвом Головного управління було прийняте рішення про створення оперативного штабу на чолі з начальником Главку генерал-майором міліції Анатолієм Волощуком.


Як розповів начальник УБОЗ ГУ МВС України в Київській області підполковник Сергій Сухонос, оперативним штабом було прийнято рішення про затримання осіб причетних до торгівлі вибухівкою.
Операцію по затриманню вирішили проводити в момент чергового продажу вибухівки, що відбулась в селищі Гостомель Київської області. Все було сплановано так, що зловмисники навіть

не здогадувались, що після "вдалої реалізації" на їх запястях замкнуть наручники. В ході проведення спецоперації було затримано 3-ох жителів Київської області. Під час обшуку за місцем проживання затриманих, правоохоронці виявили цілий арсенал: 4 кілограми тротилу, 9 артилерійських снарядів, 3 протитанкові міни, 1 мінометну міну, гранату Ф-1, гранату Т-23 часів ВВВ, 1250 патронів калібру 5,6 мм та авіаційну бомбу вагою 250 кілограмів. По даному факту порушено кримінальну справу, ведеться слідство.



3 травня на полігоні учбового центру Національної академії внутрішніх справ України, що в селищі Віта Поштова вилучену вибухівку було знищено.

Олександр Коваленко
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області




Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera