на головну

"Кривдника" провчили... смертю


Біля п'ятої години ночі до Броварського відділу міліції зателефонували ранкові перехожі і повідомили, що на вулиці Київській виявлено невідомого чоловіка, без будь-яких при знаків життя.
Після проведеної судмедекспертизи медики винесли резюме - смерть 45-літнього Анатолія, місцевого жителя, наступила від крововиливу у мозок та закритої черепно-мозкової травми, отриманої за декілька годин до вказаного часу.
Слідчо-оперативна група, яка вела справу по розкриттю даного злочину, встановила, що смертельні ушкодження потерпілому було вчинено жителями міста Горлівка Донецької області, 27-літнім Іваном та 22-літнім Сергієм, уродженцем села Лемеші Чернігівської області.
На Київщину молодики з ціллю знайти якусь роботу. Познайомилися на будівництві, а згодом і спільну квартиру найняли й холостяцькі вечори коротали за пляшкою оковитої. Того вечора випили все, що було в запасі, та випитого виявилося замало, тож і відправилися в місто, щоб ще пропустити по чарочці. Біля одного з нічних магазинчиків хлопці вели себе не досить коректно, що і змусило Анатолія зробити зауваження щодо їх непристойної поведінки, на що сп'янілі відреагували надто бурно. Коли "кривдник" після словесної перепалки зник за рогом вулиці, приятелі вирішили його провчити...
Накинувшись в темряві на Анатолія, били його і руками і ногами, а затим, уже з напівживого зняли взуття і одяг і відправилися святкувати перемогу.
По даному випадку порушена кримінальна с права, у затриманих вилучено і речові докази (куртка та взуття покійного).

Їхала красуня кататись


Близько сьомої години ранку в місті Обухів на вулиці Київській сталося зіткнення автомобіля КамАЗ та ВАЗ-2106, водієм якого виявилася 22-літня Антоніна. Однак, як з'ясувалося пізніше, мила дівчина була не лише винуватцем аварій, а й викрадачем даного "Жигулі".
Тоня мала велику пристрасть - авто, от тільки вся проблема була в тому, що на свою зарплатню продавця, яку вона отримувала в магазині "Комфорт", де працювала, потрібно було працювати не один десяток літ, щоб придбати його. Та кралечка знайшла вихід з цього "важкого" становища. Ідучи вранці на роботу, вона примітила залишену господарем без нагляду машину. Не довго вагаючись дівчина швиденько забралася в нього і рвонула з місця. Та видно водій із нащадка Деточкіна був нікчемний, тож далеко від'їхати не судилося. Не впоравшись з керуванням "автогонщиця" допустила зіткнення з вантажівкою, яка стояла на узбіччі дороги. На щастя Антоніна отримала легкі забиття, а от за крадіжку й пошкоджене авто доведеться все ж таки відповідати не лише перед власником, а й перед законом.

Галина Присяжна
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київскій області


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera