на головну

В КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ "НЕЛЕГАЛІВ" БУЛО БАГАТО


В ході проведення оперативних заходів по попередженню фактів незаконної міграції працівниками 6-ї роти полку ДПС ДАІ ГУ МВС України в Київській області спільно з УБОЗ Броварського РВ ГУ, на автодорозі Чернігів-Київ (с.Скибин Броварській район) був зупинений автомобіль "Опель-Вектра" під керуванням громадянина України Олексія Дмитровича 1969 року народження в салоні якого виявлено 4-х іноземців, осіб китайської національності. В жодного з їх не було документів, що посвідчують особу та надають право перебувати в Україні.
Через деякий час по раніше отриманій інформації працівниками Бородянського райвідділу спільно з УБОЗ ГУ МВС України в Київській області в одній із квартир села Микуличі виявлено 9 осіб іноземного походження. В результаті проведених первинних заходів з'ясовано, що в складі групи іноземців є громадянин України уроженець Пакистану 1963 року паспорт котрому видано Уманським МВ УМВС України в Черкаській області. Вісім іноземців, які вірогідно належать до громадянства Індії не мають при собі ніяких документів. На даний час проводяться фільтраційні заходи щодо затриманих іноземців та громадянина України, іноземців дактилоскоповано та сфотографовано.
В селі Устимівка Васильківського району працівниками міліції було виявлено 83 особи іноземного походження, із них 17- жінки. Встановлено, що даний будинок належить мешканцю міста Києва. За цією адресою два місяці проживав його брат мешканець Херсонської області, вони обидва перевозили "нелегалів" до будинку на протязі 2-х тижнів від 5 до 20 чоловік, легковими автомобілями.
Попередньо встановлено, що іноземці - громадяни Китаю, прибували в Росію потягом по візах виданих Посольством Росії в Китаї.

Відділом ГІРФО ГУ МВС України в Київській області було повідомлено віце - консула Посольства КНР в Україні пана Сунь Чуаньцзяна, про факт затримання громадян Китаю та запропоновано виїхати до Васильківського міськвідділу міліції, на що було отримано відмову.
Затриманих іноземців доставлено до Васильківського МВ, де їх дактилоскопіювали та ідентифікували.
7 червня 54 громадянина Китаю було депортовано з України в примусовому порядку літаком з аеропорта "Бориспіль". 29 знаходяться в ізоляторі тимчасового тримання до встановлення особи.

Інна Ільченко
ЦГЗ ГУ МВС України
в Київській області


Повернутись на головну
Замовити VPS-хостинг
Зареєструвати домен / register domain ua
Free FTP for IP-camera